Hvilke T-shirts fås med tryk på bagsiden?

Du kan finde vores udvalg af T-shirts her. Når du gennemser udvalget, kan du filtrere, så du kun ser T-shirts med bagsidetryk.

I højre side skal du vælge at filtrere efter "Tryk på bagsiden".

Du vil nu kun se T-shirts med mulighed for tryk på bagsiden.

Vi arbejder i øjeblikket på at tilføje flere styles med mulighed for tryk på bagsiden.

Gennemse kataloget for at finde en T-shirt, der passer til dine behov, og klik på den ønskede T-shirt. I designstudiet kan du nu designe både forsiden og bagsiden af T-shirten.

Tip: Hvis du logger ind på din konto, før du starter dit design, sikrer du dig, at du ikke mister noget fremskridt.

Hvilke T-shirts fås med tryk på bagsiden?Følg

Du kan finde vores udvalg af T-shirts her. Når du gennemser udvalget, kan du filtrere, så du kun ser T-shirts med bagsidetryk.

I højre side skal du vælge at filtrere efter "Tryk på bagsiden".

Du vil nu kun se T-shirts med mulighed for tryk på bagsiden.

Vi arbejder i øjeblikket på at tilføje flere styles med mulighed for tryk på bagsiden.

Gennemse kataloget for at finde en T-shirt, der passer til dine behov, og klik på den ønskede T-shirt. I designstudiet kan du nu designe både forsiden og bagsiden af T-shirten.

Tip: Hvis du logger ind på din konto, før du starter dit design, sikrer du dig, at du ikke mister noget fremskridt.