Opsætning af Mozilla Thunderbird-mail

Disse anvisninger forudsætter, at Thunderbird er åbent på din computer. Følg disse trin for at tilføje en mailkonto.

1. Åbn kontoindstillinger.

Åbn Thunderbird, klik på Funktioner, og vælg Kontoindstillinger

2. Tilføj mailkonto.

Klik på Tilføj mailkonto under Kontohåndtering.

3. Indtast kontooplysninger.

Indtast følgende oplysninger:

• Dit navn: Dette er det navn, der vil blive vist på alle udgående mails fra kontoen.
  • Mailadresse: Indtast din fulde mailadresse.
  • Adgangskode: Indtast adgangskoden til din mailadresse.

Klik på Fortsæt.

4. Indtast kontooplysninger.

Indtast følgende oplysninger:

• Indgående protokol: IMAP eller POP3 alt efter dine præferencer. Vi anbefaler IMAP.
  • Server værtsnavn: mail.b.hostedemail.com
  • Port: 993 (indgående IMAP), 995 (indgående POP3), 465 (udgående)
  • SSL: SSL / TLS
  • Godkendelse: Find automatisk
  • Brugernavn: Din fulde mailadresse

Når du er færdig, skal du klikke på Test igen. Thunderbird tester dine kontoindstillinger, og oprettelsen af kontoen afsluttes.

Din konto er klar til brug

Opsætning af Mozilla Thunderbird-mailFølg

Disse anvisninger forudsætter, at Thunderbird er åbent på din computer. Følg disse trin for at tilføje en mailkonto.

1. Åbn kontoindstillinger.

Åbn Thunderbird, klik på Funktioner, og vælg Kontoindstillinger

2. Tilføj mailkonto.

Klik på Tilføj mailkonto under Kontohåndtering.

3. Indtast kontooplysninger.

Indtast følgende oplysninger:

• Dit navn: Dette er det navn, der vil blive vist på alle udgående mails fra kontoen.
  • Mailadresse: Indtast din fulde mailadresse.
  • Adgangskode: Indtast adgangskoden til din mailadresse.

Klik på Fortsæt.

4. Indtast kontooplysninger.

Indtast følgende oplysninger:

• Indgående protokol: IMAP eller POP3 alt efter dine præferencer. Vi anbefaler IMAP.
  • Server værtsnavn: mail.b.hostedemail.com
  • Port: 993 (indgående IMAP), 995 (indgående POP3), 465 (udgående)
  • SSL: SSL / TLS
  • Godkendelse: Find automatisk
  • Brugernavn: Din fulde mailadresse

Når du er færdig, skal du klikke på Test igen. Thunderbird tester dine kontoindstillinger, og oprettelsen af kontoen afsluttes.

Din konto er klar til brug