Ofte stillede spørgsmål om e-mailhosting

Kan jeg få en mailadresse, der passer til domænenavnet på mit websted?

Ja, du kan oprette en mailadresse, der passer til dit webstedsdomæne, så længe det er tilgængeligt. Hvis en mailadresse, som du gerne vil bruge, ikke er tilgængelig, foreslår vi alternative muligheder for at hjælpe dig med at finde en mailadresse hurtigt.

Hvordan opdaterer jeg mit mailboksnavn?

Hvis du vil redigere dit mailboksnavn, skal du opdatere dine indstillingsidentiteter ved hjælp af VistaPrint WebMail-klienten:

1. Få adgang til din webmail.
  2. Klik på Indstillingeri venstre sidepanel.
  3. Klik på Identiteter under fanen Indstillinger.
  4. Vælg mailadressen.
  5. Tilføj eller rediger Visningsnavn.
  6. Klik på Gem.

Hvor stor er lagerpladsen på webmail?

Vores webmail kan gemme op til 5 GB data pr. mailboks.

Ofte stillede spørgsmål om e-mailhostingFølg

Kan jeg få en mailadresse, der passer til domænenavnet på mit websted?

Ja, du kan oprette en mailadresse, der passer til dit webstedsdomæne, så længe det er tilgængeligt. Hvis en mailadresse, som du gerne vil bruge, ikke er tilgængelig, foreslår vi alternative muligheder for at hjælpe dig med at finde en mailadresse hurtigt.

Hvordan opdaterer jeg mit mailboksnavn?

Hvis du vil redigere dit mailboksnavn, skal du opdatere dine indstillingsidentiteter ved hjælp af VistaPrint WebMail-klienten:

1. Få adgang til din webmail.
  2. Klik på Indstillingeri venstre sidepanel.
  3. Klik på Identiteter under fanen Indstillinger.
  4. Vælg mailadressen.
  5. Tilføj eller rediger Visningsnavn.
  6. Klik på Gem.

Hvor stor er lagerpladsen på webmail?

Vores webmail kan gemme op til 5 GB data pr. mailboks.