Opsætning af mail på iPhone / IOS

Besøg Apple Support for at få oplysninger om de nødvendige trin. Du skal bruge følgende oplysninger under opsætningen:

Oplysninger om server for indgående post

• Værtsnavn: mail.b.hostedemail.com
  • Brugernavn: Den mailadresse, der er knyttet til din webmailpostkasse.
  • Adgangskode: Den adgangskode, der blev oprettet ved oprettelsen af postkassen via VistaPrint Webmail.

Oplysninger om udgående mailserver

• Værtsnavn: mail.b.hostedemail.com
  • Brugernavn: Den mailadresse, der er knyttet til din webmailpostkasse.
  • Adgangskode: Den adgangskode, der blev oprettet ved oprettelsen af postkassen via VistaPrint Webmail.

Oplysninger om indgående indstillinger

• Brug SSL skal være valgt.
  • Autentifikation skal indstilles til Adgangskode.
  • IMAP-stipræfikset skal indstilles til INDBAKKE.
  • Serverport skal indstilles til 993.

Oplysninger om udgående indstillinger

• Brug SSL skal være valgt.
    Autentifikation skal indstilles til Adgangskode.
    Serverport skal indstilles til 465.

BEMÆRK: Trinene, og hvordan de vises, kan variere afhængigt af version og tema/dit styresystem.

Opsætning af mail på iPhone / IOSFølg

Besøg Apple Support for at få oplysninger om de nødvendige trin. Du skal bruge følgende oplysninger under opsætningen:

Oplysninger om server for indgående post

• Værtsnavn: mail.b.hostedemail.com
  • Brugernavn: Den mailadresse, der er knyttet til din webmailpostkasse.
  • Adgangskode: Den adgangskode, der blev oprettet ved oprettelsen af postkassen via VistaPrint Webmail.

Oplysninger om udgående mailserver

• Værtsnavn: mail.b.hostedemail.com
  • Brugernavn: Den mailadresse, der er knyttet til din webmailpostkasse.
  • Adgangskode: Den adgangskode, der blev oprettet ved oprettelsen af postkassen via VistaPrint Webmail.

Oplysninger om indgående indstillinger

• Brug SSL skal være valgt.
  • Autentifikation skal indstilles til Adgangskode.
  • IMAP-stipræfikset skal indstilles til INDBAKKE.
  • Serverport skal indstilles til 993.

Oplysninger om udgående indstillinger

• Brug SSL skal være valgt.
    Autentifikation skal indstilles til Adgangskode.
    Serverport skal indstilles til 465.

BEMÆRK: Trinene, og hvordan de vises, kan variere afhængigt af version og tema/dit styresystem.