Ændring af et brugerdefineret domæne

• VistaPrint registrerer dit domænenavn hos en ekstern registrator, og det kan ikke ændres de første 5 dage.
    • Hvis du ønsker et andet domænenavn efter de første 5 dage, kan du købe et hos en anden domæneregistrator.
  • Når du har købt det, kan du nemt videresende dit nye domænenavn til dit VistaPrint-websted, og det er gratis.
    • Klik på Domænenavn i navigationsmenuen på dit websteds kontrolpanel for at fuldføre processen.

Ændring af et brugerdefineret domæneFølg

• VistaPrint registrerer dit domænenavn hos en ekstern registrator, og det kan ikke ændres de første 5 dage.
    • Hvis du ønsker et andet domænenavn efter de første 5 dage, kan du købe et hos en anden domæneregistrator.
  • Når du har købt det, kan du nemt videresende dit nye domænenavn til dit VistaPrint-websted, og det er gratis.
    • Klik på Domænenavn i navigationsmenuen på dit websteds kontrolpanel for at fuldføre processen.