Opsætning af Android-mail

Besøg Android Hjælp for at se de nødvendige trin. Du skal bruge følgende oplysninger under opsætningen:

Oplysninger om server for indgående post

• Værtsnavn/server: mail.b.hostedemail.com
  • Brugernavn: Den mailadresse, der er knyttet til din webmailpostkasse.
  • Adgangskode: Den adgangskode, der blev oprettet ved oprettelsen af postkassen via VistaPrint Webmail.
  • Serverport: 110 (eller standardnummer)
  • Sikkerhedstype: Ingen

Oplysninger om udgående mailserver

• Værtsnavn/server: mail.b.hostedemail.com
  • Brugernavn: Den mailadresse, der er knyttet til din webmailpostkasse.
  • Adgangskode: Den adgangskode, der blev oprettet ved oprettelsen af postkassen via VistaPrint Webmail.
  • Serverport: 25 (eller standardnummer)
  • Slå Godkendelse påkrævet fra

BEMÆRK: Trinene, og hvordan de vises, kan variere afhængigt af version og tema/dit styresystem.

Opsætning af Android-mailFølg

Besøg Android Hjælp for at se de nødvendige trin. Du skal bruge følgende oplysninger under opsætningen:

Oplysninger om server for indgående post

• Værtsnavn/server: mail.b.hostedemail.com
  • Brugernavn: Den mailadresse, der er knyttet til din webmailpostkasse.
  • Adgangskode: Den adgangskode, der blev oprettet ved oprettelsen af postkassen via VistaPrint Webmail.
  • Serverport: 110 (eller standardnummer)
  • Sikkerhedstype: Ingen

Oplysninger om udgående mailserver

• Værtsnavn/server: mail.b.hostedemail.com
  • Brugernavn: Den mailadresse, der er knyttet til din webmailpostkasse.
  • Adgangskode: Den adgangskode, der blev oprettet ved oprettelsen af postkassen via VistaPrint Webmail.
  • Serverport: 25 (eller standardnummer)
  • Slå Godkendelse påkrævet fra

BEMÆRK: Trinene, og hvordan de vises, kan variere afhængigt af version og tema/dit styresystem.