Håndtering af spam i webmail

Vores webmailplatform anvender en robust spamfiltrering for at sikre, at kun de ønskede mails kommer ind i dine mailbokse. Spam- og phishing-kampagner kan være sofistikerede og målrettede, hvilket kan resultere i, at spam-beskeder fejlagtigt havner i indbakken, eller at de kan blive markeret som spam, selv om de er legitime. Her er en vejledning i at markere meddelelser som spam og ikke spam.

Markering af meddelelser som spam

Hvis du klikker på knappen Spam, flyttes mailen til spammappen, og der sendes oplysninger til spamfiltreringsmotoren, så filtreringsreglerne kan opdateres for at opfange fremtidige lignende spammeddelelser. Dette hjælper med at opdatere og forbedre webmailfiltreringen, så den afspejler de aktuelle tendenser hos spammere.

Sådan markerer du en eller flere meddelelser som spam:

1. Vælg de(n) besked(er), du vil markere som spam.

2. Klik på knappen Spam på værktøjslinjen i meddelelseslisten.

3. Beskeden flyttes til din spammappe.

Bemærk: Mails i spammappen slettes automatisk efter 30 dage.

Markering af meddelelser som ikke-spam

Legitime mails kan ved et uheld blive mærket som spam. Der er mange årsager til dette, herunder, men ikke begrænset til, meddelelsens emne, indhold eller videresendelse af meddelelser.

Beskeder, der er blevet markeret som spam og sendt til din spammappe, bliver slettet efter 30 dage. Derfor er det en god idé at gennemgå indholdet af din spammappe regelmæssigt.

Sådan markerer du en eller flere meddelelser som ikke-spam:

1. Vælg de(n) besked(er), du vil markere som ikke-spam.
  2. Klik på knappen Ikke spam på værktøjslinjen i meddelelseslisten.

Hvis du markerer en meddelelse som Ikke spam, flyttes meddelelsen til din indbakke og sender oplysninger til spamfiltreringsmotoren, så filtreringsreglerne opdateres for at forbedre den fremtidige genkendelse af gyldige mails, der ligner den, der netop er markeret.

Håndtering af spam i webmailFølg

Vores webmailplatform anvender en robust spamfiltrering for at sikre, at kun de ønskede mails kommer ind i dine mailbokse. Spam- og phishing-kampagner kan være sofistikerede og målrettede, hvilket kan resultere i, at spam-beskeder fejlagtigt havner i indbakken, eller at de kan blive markeret som spam, selv om de er legitime. Her er en vejledning i at markere meddelelser som spam og ikke spam.

Markering af meddelelser som spam

Hvis du klikker på knappen Spam, flyttes mailen til spammappen, og der sendes oplysninger til spamfiltreringsmotoren, så filtreringsreglerne kan opdateres for at opfange fremtidige lignende spammeddelelser. Dette hjælper med at opdatere og forbedre webmailfiltreringen, så den afspejler de aktuelle tendenser hos spammere.

Sådan markerer du en eller flere meddelelser som spam:

1. Vælg de(n) besked(er), du vil markere som spam.

2. Klik på knappen Spam på værktøjslinjen i meddelelseslisten.

3. Beskeden flyttes til din spammappe.

Bemærk: Mails i spammappen slettes automatisk efter 30 dage.

Markering af meddelelser som ikke-spam

Legitime mails kan ved et uheld blive mærket som spam. Der er mange årsager til dette, herunder, men ikke begrænset til, meddelelsens emne, indhold eller videresendelse af meddelelser.

Beskeder, der er blevet markeret som spam og sendt til din spammappe, bliver slettet efter 30 dage. Derfor er det en god idé at gennemgå indholdet af din spammappe regelmæssigt.

Sådan markerer du en eller flere meddelelser som ikke-spam:

1. Vælg de(n) besked(er), du vil markere som ikke-spam.
  2. Klik på knappen Ikke spam på værktøjslinjen i meddelelseslisten.

Hvis du markerer en meddelelse som Ikke spam, flyttes meddelelsen til din indbakke og sender oplysninger til spamfiltreringsmotoren, så filtreringsreglerne opdateres for at forbedre den fremtidige genkendelse af gyldige mails, der ligner den, der netop er markeret.