5 tips til hurtig opdatering af dit websted

Verden ændrer sig hurtigt lige nu, men du kan tage kontrol over den måde, du kommunikerer om din lille virksomhed med dine kunder på. I denne artikel vil vi gennemgå fem hurtige og nemme opgaver til opdatering af dit VistaPrint-websted, så du kan holde kontakten med dine kunder ved lige.

• opdater din hjemmeside
  • læg Youtube-videoer op
  • tilføj eller opdater kontaktoplysninger
  • tilføj sociale medier
  • opret dokumenter, der kan downloades

Du er velkommen til at læse mere detaljeret om hvert af disse emner nedenfor, herunder trinvise instruktioner om, hvordan du udfører hvert enkelt emne i VistaPrints Hjemmesidebygger.

Opdater din hjemmeside

Opdater din hjemmeside om eventuelle nye ændringer i din virksomhed.

Hjemmesideopdatering om virtuelle musiklektioner med en knap, der linker til Ofte stillede spørgsmål

For eksempel tilbyder denne violininstruktør nu sine ugentlige lektioner med eleverne virtuelt i stedet for personligt. Violinlæreren slettede andet indhold og erstattede det med en meddelelse om virtuelle lektioner og en knap med et hyperlink til en side med ofte stillede spørgsmål, hvor kunderne (hans musikelever) kan få mere at vide.

Her er nogle trin til at gøre det samme:

1. Hvad er det mest fremtrædende budskab på din hjemmeside? Identificer, om det skal opdateres for at afspejle en ny ændring i din virksomhed.
  2. På tekstværktøjslinjen skal du bruge slette-knapperne til at fjerne det indhold, du erstatter. 5tasks_texttoolbar.jpg
  3. Tilføj titler eller knapelementer, der beskriver de nye ændringer i din virksomhed.
  4. Offentliggør

Læg Youtube-videoer op

Hvis du opretter nyt videoindhold, kan du vise Youtube-videoer direkte på dit websted.

Youtube-video på et VistaPrint-websted

Vores violinlærer linker til en Youtubevideo om, hvordan man lærer at spille violin.

1. Beslut, hvor du vil tilføje en Youtube-video, og flyt musen til den grønne plus-knap for at åbne menuen med elementer
  2. Gå til afsnittet Medier i menuen Elementer
  3. Vælg Youtube-elementet
  4. Dobbeltklik på Youtube-elementet på dit lærred for at åbne indstillingsskuffen til højre
  5. Indsæt Youtube-webadressen
  6. Klik på Færdig
  7. Offentliggør

Tilføj eller opdater kontaktoplysninger

Opdater dine åbningstider og kontaktoplysninger, hvis nødvendigt.

Kontaktoplysninger for en violininstruktør. Stedet er virtuelt indtil videre

Vores violinlærer har lukket sit fysiske undervisningslokale og tilbyder nu virtuelle lektioner. Han har opdateret sin forretningsadresse i overensstemmelse hermed og kan efterfølgende ændre sine åbningstider.

Her er nogle trin, så du kan gøre det samme:

1. Gå til din Kontaktside, hvis du har sådan en
  2. Rediger din tekst, så den indeholder relevante oplysninger om, hvordan du kan kontaktes (mail, telefonnummer, åbningstider)
  3. Tjek resten af dit websted for kontaktoplysninger, fx i sidehovedet, i sidefoden eller på siden Om os, og opdater dem alle.
  4. Offentliggør

Tilføj sociale medier

Hvis du deler indhold med dine kunder på sociale medier, kan du trække din Facebook-side eller Twitter-tidslinje direkte ind på dit websted.

Websideelementer, der viser de seneste opdateringer fra Facebook-siden og en Twitter-tidslinje.

Vores violininlærer trækker sin Facebook-side og Twitter-tidslinje direkte ind på sit websted, så de besøgende på webstedet kan se hans aktiviteter på de sociale medier uden at skulle besøge selve platformene.

Her er nogle trin, så du kan gøre det samme:

1. Vælg et sted, vis knappen Tilføj element, og klik på den
  2. Gå til den sociale sektion i menuen Elementer, og vælg elementet Facebook-side
  3. Dette feed fra aktiviteten på din Facebook-side er nu på din webside. Klik for at få vist elementværktøjslinjen.
  4. Klik på Indstillinger-tandhjulet i elementmenuen
  5. Indsæt din Facebook-sides webadresse i feltet
  6. Nu genindlæses elementet, og du bør kunne se din Facebook-aktivitet
  7. Klik på Offentliggør

Gør det samme med din Twitter-tidslinje

• Vælg et sted, vis knappen Tilføj element, og klik på den
  • Gå til afsnittet Sociale i menuen Elementer
  • Vælg Twitter tidslinje-elementet
  • Dette feed fra Twitter er nu på din webside. Klik for at få vist elementværktøjslinjen.
  • Klik på Indstillinger-tandhjulet i elementmenuen
  • Indsæt dit Twitter-brugernavn i feltet
  • Nu vil elementet blive indlæst igen, og du bør kunne se din Twitter-aktivitet.
  • Offentliggør

Du kan også tilføje sociale links til dit websted for de platforme, du bruger aktivt.

Links til sociale medier for en violinlærer.

Vores violinlærer arbejder hårdt på at skabe engagerende indhold på de sociale medier lige nu. Han er på en række platforme, så han har tilføjet links til disse platforme i bunden af sit websted.

Følg disse trin, hvis du vil gøre det samme:

• Vælg, hvor du ønsker at tilføje et socialt link i din sidehoved- eller sidefod, og klik på den grønne knap for at vælge elementer.
  • Gå til afsnittet Sociale i menuen Elementer
  • Klik på elementet Sociale links
  • Dobbeltklik på elementet Sociale links for at åbne indstillingsskuffen til højre
  • Indsæt dine webadresser til de sociale profiler i indstillingsskuffen ved siden af det tilsvarende ikon
  • Gem skuffen
  • Offentliggør

Opret dokumenter, der kan downloades

Gør det nemt for dine kunder at udfylde kontrakter og formularer ved at lægge PDF-filer til download direkte på dit websted. Det gør du ved at hyperlinke tekst og/eller ikoner til enhver fil, du uploader.

En PDF-fil til en kontrakt for violinstuderende er hyperlinket direkte på websiden. Kunderne kan klikke på kontrakten for at downloade den.

Vores violinlærer bad tidligere nye musikstuderende udfylde en kontrakt på papir for at komme i gang med at arbejde med ham. Nu hvor han tilbyder virtuel musikundervisning, skal hans elever også kunne tilmelde sig hos ham virtuelt. Violinlæreren har uploadet en PDF-fil af sin kontrakt til sit websted og har hyperlinket til PDF-filen både med tekst og et ikon, så det er nemt for hans elever at downloade PDF-filen.

1. Vælg, hvor du vil tilføje et ikon, og klik på den grønne knap for at åbne menuen Elementer
  2. Vælg Billede i menuen Elementer
  3. Dobbeltklik på billedet for at ændre det fra standardindstillingen
  4. Gå til ikoner
  5. Søg efter dit ikon. I dette eksempel er det et PDF-ikon, så søg efter "PDF"
  6. Vælg det ønskede ikon fra resultaterne, og klik på det.
  7. Gem.
  8. Nu er dit ikon på din webside. Lav om på størrelsen efter behov, og klik derefter på en enkelt gang for at få vist elementværktøjslinjen
  9. Klik på hyperlink-knappen
  10. Gå til Filer
  11. Klik på en uploadet fil, eller upload en ny fil
  12. Gem
  13. Offentliggør

Næste trin er tekst.

1. Vælg det sted, du vil tilføje tekst, og klik på den grønne knap for at åbne menuen Elementer
  2. I menuen Elementer skal du vælge et Titel-element (eller Afsnit, hvis du foretrækker det)
  3. Nu er din tekst på websiden. Klik på teksten, og skriv dit indhold. Fx "Kontrakt til nye elever"
  4. Vælg al tekst
  5. Klik på hyperlink-knappen
  6. Filer
  7. Vælg din fil. Det vil sandsynligvis være den samme som den, du har brugt til det hyperlinkede ikon
  8. Gem
  9. Offentliggør

At opdatere dit websted i takt med disse ændringer er en god måde at tage kontrollen tilbage på og vise dine kunder, hvad den nye "normal" vil være. Vi elsker at se små virksomheder engagere sig i deres kunder ved hjælp af sociale medier og videoindhold, og VistaPrints Hjemmesidebygger er designet til at give dig mulighed for at gøre det samme med din digitale tilstedeværelse.

5 tips til hurtig opdatering af dit webstedFølg

Verden ændrer sig hurtigt lige nu, men du kan tage kontrol over den måde, du kommunikerer om din lille virksomhed med dine kunder på. I denne artikel vil vi gennemgå fem hurtige og nemme opgaver til opdatering af dit VistaPrint-websted, så du kan holde kontakten med dine kunder ved lige.

• opdater din hjemmeside
  • læg Youtube-videoer op
  • tilføj eller opdater kontaktoplysninger
  • tilføj sociale medier
  • opret dokumenter, der kan downloades

Du er velkommen til at læse mere detaljeret om hvert af disse emner nedenfor, herunder trinvise instruktioner om, hvordan du udfører hvert enkelt emne i VistaPrints Hjemmesidebygger.

Opdater din hjemmeside

Opdater din hjemmeside om eventuelle nye ændringer i din virksomhed.

Hjemmesideopdatering om virtuelle musiklektioner med en knap, der linker til Ofte stillede spørgsmål

For eksempel tilbyder denne violininstruktør nu sine ugentlige lektioner med eleverne virtuelt i stedet for personligt. Violinlæreren slettede andet indhold og erstattede det med en meddelelse om virtuelle lektioner og en knap med et hyperlink til en side med ofte stillede spørgsmål, hvor kunderne (hans musikelever) kan få mere at vide.

Her er nogle trin til at gøre det samme:

1. Hvad er det mest fremtrædende budskab på din hjemmeside? Identificer, om det skal opdateres for at afspejle en ny ændring i din virksomhed.
  2. På tekstværktøjslinjen skal du bruge slette-knapperne til at fjerne det indhold, du erstatter. 5tasks_texttoolbar.jpg
  3. Tilføj titler eller knapelementer, der beskriver de nye ændringer i din virksomhed.
  4. Offentliggør

Læg Youtube-videoer op

Hvis du opretter nyt videoindhold, kan du vise Youtube-videoer direkte på dit websted.

Youtube-video på et VistaPrint-websted

Vores violinlærer linker til en Youtubevideo om, hvordan man lærer at spille violin.

1. Beslut, hvor du vil tilføje en Youtube-video, og flyt musen til den grønne plus-knap for at åbne menuen med elementer
  2. Gå til afsnittet Medier i menuen Elementer
  3. Vælg Youtube-elementet
  4. Dobbeltklik på Youtube-elementet på dit lærred for at åbne indstillingsskuffen til højre
  5. Indsæt Youtube-webadressen
  6. Klik på Færdig
  7. Offentliggør

Tilføj eller opdater kontaktoplysninger

Opdater dine åbningstider og kontaktoplysninger, hvis nødvendigt.

Kontaktoplysninger for en violininstruktør. Stedet er virtuelt indtil videre

Vores violinlærer har lukket sit fysiske undervisningslokale og tilbyder nu virtuelle lektioner. Han har opdateret sin forretningsadresse i overensstemmelse hermed og kan efterfølgende ændre sine åbningstider.

Her er nogle trin, så du kan gøre det samme:

1. Gå til din Kontaktside, hvis du har sådan en
  2. Rediger din tekst, så den indeholder relevante oplysninger om, hvordan du kan kontaktes (mail, telefonnummer, åbningstider)
  3. Tjek resten af dit websted for kontaktoplysninger, fx i sidehovedet, i sidefoden eller på siden Om os, og opdater dem alle.
  4. Offentliggør

Tilføj sociale medier

Hvis du deler indhold med dine kunder på sociale medier, kan du trække din Facebook-side eller Twitter-tidslinje direkte ind på dit websted.

Websideelementer, der viser de seneste opdateringer fra Facebook-siden og en Twitter-tidslinje.

Vores violininlærer trækker sin Facebook-side og Twitter-tidslinje direkte ind på sit websted, så de besøgende på webstedet kan se hans aktiviteter på de sociale medier uden at skulle besøge selve platformene.

Her er nogle trin, så du kan gøre det samme:

1. Vælg et sted, vis knappen Tilføj element, og klik på den
  2. Gå til den sociale sektion i menuen Elementer, og vælg elementet Facebook-side
  3. Dette feed fra aktiviteten på din Facebook-side er nu på din webside. Klik for at få vist elementværktøjslinjen.
  4. Klik på Indstillinger-tandhjulet i elementmenuen
  5. Indsæt din Facebook-sides webadresse i feltet
  6. Nu genindlæses elementet, og du bør kunne se din Facebook-aktivitet
  7. Klik på Offentliggør

Gør det samme med din Twitter-tidslinje

• Vælg et sted, vis knappen Tilføj element, og klik på den
  • Gå til afsnittet Sociale i menuen Elementer
  • Vælg Twitter tidslinje-elementet
  • Dette feed fra Twitter er nu på din webside. Klik for at få vist elementværktøjslinjen.
  • Klik på Indstillinger-tandhjulet i elementmenuen
  • Indsæt dit Twitter-brugernavn i feltet
  • Nu vil elementet blive indlæst igen, og du bør kunne se din Twitter-aktivitet.
  • Offentliggør

Du kan også tilføje sociale links til dit websted for de platforme, du bruger aktivt.

Links til sociale medier for en violinlærer.

Vores violinlærer arbejder hårdt på at skabe engagerende indhold på de sociale medier lige nu. Han er på en række platforme, så han har tilføjet links til disse platforme i bunden af sit websted.

Følg disse trin, hvis du vil gøre det samme:

• Vælg, hvor du ønsker at tilføje et socialt link i din sidehoved- eller sidefod, og klik på den grønne knap for at vælge elementer.
  • Gå til afsnittet Sociale i menuen Elementer
  • Klik på elementet Sociale links
  • Dobbeltklik på elementet Sociale links for at åbne indstillingsskuffen til højre
  • Indsæt dine webadresser til de sociale profiler i indstillingsskuffen ved siden af det tilsvarende ikon
  • Gem skuffen
  • Offentliggør

Opret dokumenter, der kan downloades

Gør det nemt for dine kunder at udfylde kontrakter og formularer ved at lægge PDF-filer til download direkte på dit websted. Det gør du ved at hyperlinke tekst og/eller ikoner til enhver fil, du uploader.

En PDF-fil til en kontrakt for violinstuderende er hyperlinket direkte på websiden. Kunderne kan klikke på kontrakten for at downloade den.

Vores violinlærer bad tidligere nye musikstuderende udfylde en kontrakt på papir for at komme i gang med at arbejde med ham. Nu hvor han tilbyder virtuel musikundervisning, skal hans elever også kunne tilmelde sig hos ham virtuelt. Violinlæreren har uploadet en PDF-fil af sin kontrakt til sit websted og har hyperlinket til PDF-filen både med tekst og et ikon, så det er nemt for hans elever at downloade PDF-filen.

1. Vælg, hvor du vil tilføje et ikon, og klik på den grønne knap for at åbne menuen Elementer
  2. Vælg Billede i menuen Elementer
  3. Dobbeltklik på billedet for at ændre det fra standardindstillingen
  4. Gå til ikoner
  5. Søg efter dit ikon. I dette eksempel er det et PDF-ikon, så søg efter "PDF"
  6. Vælg det ønskede ikon fra resultaterne, og klik på det.
  7. Gem.
  8. Nu er dit ikon på din webside. Lav om på størrelsen efter behov, og klik derefter på en enkelt gang for at få vist elementværktøjslinjen
  9. Klik på hyperlink-knappen
  10. Gå til Filer
  11. Klik på en uploadet fil, eller upload en ny fil
  12. Gem
  13. Offentliggør

Næste trin er tekst.

1. Vælg det sted, du vil tilføje tekst, og klik på den grønne knap for at åbne menuen Elementer
  2. I menuen Elementer skal du vælge et Titel-element (eller Afsnit, hvis du foretrækker det)
  3. Nu er din tekst på websiden. Klik på teksten, og skriv dit indhold. Fx "Kontrakt til nye elever"
  4. Vælg al tekst
  5. Klik på hyperlink-knappen
  6. Filer
  7. Vælg din fil. Det vil sandsynligvis være den samme som den, du har brugt til det hyperlinkede ikon
  8. Gem
  9. Offentliggør

At opdatere dit websted i takt med disse ændringer er en god måde at tage kontrollen tilbage på og vise dine kunder, hvad den nye "normal" vil være. Vi elsker at se små virksomheder engagere sig i deres kunder ved hjælp af sociale medier og videoindhold, og VistaPrints Hjemmesidebygger er designet til at give dig mulighed for at gøre det samme med din digitale tilstedeværelse.