Videoplatforme for små virksomheder

Markedet er fyldt med videotjenester med forskellige funktioner, omkostninger og begrænsninger. Afhængigt af den type undervisning eller ydelse, du har til hensigt at tilbyde, kan vi anbefale vores valg af den videoplatform, der med størst sandsynlighed vil kunne klare opgaven for dig. Opret en konto hos den videotjeneste, der bedst opfylder dine behov.

VistaPrints mest populære valg

Her er vores valg for små virksomheder:

Undervisning eller tjeneste Mest populære Næstmest populære
1-til-1 konsultationer Webex FaceTime
Møder i små grupper Google Hangouts Webex
Live-streamet undervisning Facebook Live YouTube
On-Demand Patreon YouTube

Hvor det er muligt, anbefaler vi gratis løsninger til 0 kr. for at hjælpe små virksomheder med at komme i gang med virtuelle løsninger, innovere og forblive i branchen med små eller ingen forudgående investeringer eller omkostninger.

Cisco Webex Free

Webex er VistaPrints mest populære valg til 1-til-1 konsultationer.

Fordele

• Webex Free-abonnementet koster 0 kr.

• Møder af ubegrænset varighed for op til 100 personer.

• Unikt link til dit private Webex Personal Room.

• Der genereres automatisk unikke mødeadgangskoder.

• Dine kunder behøver ikke at oprette en konto på forhånd.

Ulemper

• Mobile enheder kræver Webex-appen.

• Der kræves yderligere kommunikation for at dele mødeadgangskoden med hver deltager.

• Men det er umagen værd, fordi det beskytter dit privatliv og din sikkerhed.

Indtryk fra test

• Kvaliteten af video- og lydopkald er ret god.

• Der er en lille forsinkelse ved musik/danseundervisning i højt tempo.

Tips til implementering i små virksomheder

• Kopier/indsæt webadressen på dit Webex Personal Room på dit VistaPrint-websted, i din virksomheds mailsignatur, i kalenderinvitationer og i chatbeskeder.

• For online bookingværktøjer skal du kopiere/indsætte webex-webadressen til dit personlige Webex-rum i mailsignaturen for at få automatiske meddelelser om aftaler.

• Send hver deltager en mail med deres unikke mødeadgangskode forud for aftalen.

• Du kan begrænse afbrydelser ved at logge ind på dine Webex-kontoindstillinger og indstille en automatisk lås. Dette forhindrer, at for sent ankomne gæster kan komme ind til mødet efter et bestemt antal minutter.

Indtægtsgenerering

Patreon

Patreon er et fantastisk betalingsværktøj for virksomheder med engagerede fans. Platformen er opsat til at opkræve en pris for adgang til mange former for indhold, herunder forudindspillede on-demand videoer.

Patreon er VistaPrint mest populære valg til on-demand video.

Fordele

• Patreon koster 0 kr. at komme i gang med som skaber.

• Når dine patrons abonnerer, tager Patreon en procentdel af indtægterne plus transaktionsgebyrer.

• Månedlig betalingsplan eller betaling pr. indlæg.

• Kan bruge USD, GBP og euro.

• Abonnementsmodellen muliggør en pålidelig, tilbagevendende indtægtskilde.

Ulemper

• Du skal være dedikeret til at lægge kvalitetsindhold op regelmæssigt.

• Udbetalinger til skabere sker på månedsbasis og ikke samme dag.

Indtryk fra test

• Virkelig flot brugerflade; nemt at oprette en konto som skaber.

• Der er så mange muligheder og funktioner, at jeg kunne bruge timevis på at tilpasse og uploade indhold.

Tips til implementering i små virksomheder

• Kopier/indsæt din offentlige Patreon-side på dit VistaPrint-websted, i din virksomheds mailsignatur, i kalenderinvitationer og i chatbeskeder.

• Glem ikke at lægge noget op på de sociale medier.

• Patreon-platformen omfatter indtjening, on-demand video og livestreaming. Du skal bare bruge deres værktøjer.

Indtægtsgenerering

• Patreon er gratis at komme i gang med og tager en procentdel af indtægterne fra dine sponsorer plus transaktionsgebyrer.

• Du kan vælge en månedlig betalingsplan eller opkræve dine kunder pr. indlæg.

FaceTime

FaceTime var vores næstmest populære valg til 1-til-1-konsultationer. Denne videoplatform er ideel, hvis både du og dine kunder har Apple-enheder.

Tips til implementering i små virksomheder

• Spørg din kunde, om vedkommende ønsker at FaceTime og har en iPhone, iPad eller MacBook.

• Du skal blot bruge deres telefonnummer eller Facetime-kontonavn.

• Klik på "Foretag et FaceTime-opkald" eller på ikonet for videoopkald på din Apple-enhed.

• Prøv at sørge for at være på Wi-Fi, eller sørg for at have et abonnement med meget data.

Indtægtsgenerering

Google Hangouts

Google Hangouts var vores mest populære valg til små grupper.

Fordele

• Google Hangouts-videochat koster 0 kr.

• Møder af ubegrænset varighed for grupper af enhver størrelse.

• Det er nemt at tilføje en Hangout til en Google Kalender-invitation.

Ulemper

• Alle skal have en Gmail-konto.

• Ingen avancerede administrationsfunktioner.

Indtryk fra test

• Kvaliteten af video- og lydopkald virker uskarp.

• Super enkelt og nemt at bruge.

Tips til implementering i små virksomheder

• Tilføj Google Hangouts til dine Google Kalender-invitationer, og send dem til dine kunder.

Indtægtsgenerering

Facebook Live

Facebook Live er mest populære valg til livestreaming af video.

Fordele

• Facebook er allestedsnærværende.

• Del livestreamet på din virksomhedsside.

• Brug din mobilenhed til at optage video.

Ulemper

• Alle seere skal have en Facebook-konto...men hvem har ikke det?

Indtryk fra test

• God video/lydkvalitet.

• Der er ingen forsinkelse ved musik- eller danseundervisning i højt tempo, fordi der ikke er nogen interaktion. Dette er i praksis en udsendelse.

Tips til implementering i små virksomheder

• Få budskabet ud på de sociale medier i forvejen. Send også mails med et link til din Facebook-side, hvor du inviterer dine kunder til at komme på den aftalte dag og det aftalte tidspunkt.

• I VistaPrints Hjemmesidebygger kan du tilføje Facebook-sideelementet til en side på dit websted. Link til din virksomhedsside på Facebook, og et feed med dine seneste aktiviteter vil blive vist på dit VistaPrint-websted. Offentliggør, så dine seneste ændringer bliver anvendt. Dette omfatter Facebook Live-videoopslag, som en besøgende på dit websted kan afspille på dit websted uden at skulle navigere væk.

Indtægtsgenerering

YouTube

Youtube er en god mulighed for både at live streame undervisning i store grupper og uploade forudindspillede on-demand videoer.

Fordele

• Det koster 0 kr. at oprette en YouTube-kanal og uploade eller livestreame en video.

• YouTube Studio-funktioner omfatter: beskrivelse, indsættelse af kort, forudgående planlægning af en offentlig udgivelse.

• Den unikke YouTube-webadresse er nem at dele.

• Standardgrænserne for video er 15 minutter eller 20 GB.

• Lignende indhold vil i sidste ende henvise seerne til din video.

Ulemper

• YouTube har "private" muligheder for videoupload, men lad os være ærlige: dit indhold vil være på YouTubes servere for evigt.

• Hvis 15 minutter/20 GB er for lidt, kan du anmode om verifikation. Hvis du bliver godkendt, bliver du opgraderet til 12 timer/128 GB.

Indtryk fra test

• Videoen på platformen er lige så god som den originale optagekvalitet, så det kan virkelig ses, hvis du har et professionelt setup.

• Der er et utroligt antal indstillinger og funktioner i YouTube Studio.

• De fleste kommentarer fra seerne er irrelevante for dit indhold.

Tips til implementering i små virksomheder

• Log ind på VistaPrints Hjemmesidebygger, og tilføj et YouTube-videoelement til en side. Dobbeltklik på elementet for at oprette et link til webadressen til din video fra YouTube.com. Se en trin-for-trin-video her:

• Link til dit livestream fra sociale medier.

Indtægtsgenerering

• Nævn og vis dit Venmo-brugernavn eller dit Paypal-brugernavn i videoen.

• Tilføj betalingslinks til annonceringsmeddelelser, videobeskrivelse og opfølgningsmeddelelser.

• Ansøg om at blive medlem af YouTube Partner-programmet for at få vist kort på skærmen under videoen, der linker til eksterne websteder (fx din foretrukne betalingsmetode).

• Få mere at vide om gebyrer for onlineundervisning og virtuelle tjenester.

Videoplatforme for små virksomhederFølg

Markedet er fyldt med videotjenester med forskellige funktioner, omkostninger og begrænsninger. Afhængigt af den type undervisning eller ydelse, du har til hensigt at tilbyde, kan vi anbefale vores valg af den videoplatform, der med størst sandsynlighed vil kunne klare opgaven for dig. Opret en konto hos den videotjeneste, der bedst opfylder dine behov.

VistaPrints mest populære valg

Her er vores valg for små virksomheder:

Undervisning eller tjeneste Mest populære Næstmest populære
1-til-1 konsultationer Webex FaceTime
Møder i små grupper Google Hangouts Webex
Live-streamet undervisning Facebook Live YouTube
On-Demand Patreon YouTube

Hvor det er muligt, anbefaler vi gratis løsninger til 0 kr. for at hjælpe små virksomheder med at komme i gang med virtuelle løsninger, innovere og forblive i branchen med små eller ingen forudgående investeringer eller omkostninger.

Cisco Webex Free

Webex er VistaPrints mest populære valg til 1-til-1 konsultationer.

Fordele

• Webex Free-abonnementet koster 0 kr.

• Møder af ubegrænset varighed for op til 100 personer.

• Unikt link til dit private Webex Personal Room.

• Der genereres automatisk unikke mødeadgangskoder.

• Dine kunder behøver ikke at oprette en konto på forhånd.

Ulemper

• Mobile enheder kræver Webex-appen.

• Der kræves yderligere kommunikation for at dele mødeadgangskoden med hver deltager.

• Men det er umagen værd, fordi det beskytter dit privatliv og din sikkerhed.

Indtryk fra test

• Kvaliteten af video- og lydopkald er ret god.

• Der er en lille forsinkelse ved musik/danseundervisning i højt tempo.

Tips til implementering i små virksomheder

• Kopier/indsæt webadressen på dit Webex Personal Room på dit VistaPrint-websted, i din virksomheds mailsignatur, i kalenderinvitationer og i chatbeskeder.

• For online bookingværktøjer skal du kopiere/indsætte webex-webadressen til dit personlige Webex-rum i mailsignaturen for at få automatiske meddelelser om aftaler.

• Send hver deltager en mail med deres unikke mødeadgangskode forud for aftalen.

• Du kan begrænse afbrydelser ved at logge ind på dine Webex-kontoindstillinger og indstille en automatisk lås. Dette forhindrer, at for sent ankomne gæster kan komme ind til mødet efter et bestemt antal minutter.

Indtægtsgenerering

Patreon

Patreon er et fantastisk betalingsværktøj for virksomheder med engagerede fans. Platformen er opsat til at opkræve en pris for adgang til mange former for indhold, herunder forudindspillede on-demand videoer.

Patreon er VistaPrint mest populære valg til on-demand video.

Fordele

• Patreon koster 0 kr. at komme i gang med som skaber.

• Når dine patrons abonnerer, tager Patreon en procentdel af indtægterne plus transaktionsgebyrer.

• Månedlig betalingsplan eller betaling pr. indlæg.

• Kan bruge USD, GBP og euro.

• Abonnementsmodellen muliggør en pålidelig, tilbagevendende indtægtskilde.

Ulemper

• Du skal være dedikeret til at lægge kvalitetsindhold op regelmæssigt.

• Udbetalinger til skabere sker på månedsbasis og ikke samme dag.

Indtryk fra test

• Virkelig flot brugerflade; nemt at oprette en konto som skaber.

• Der er så mange muligheder og funktioner, at jeg kunne bruge timevis på at tilpasse og uploade indhold.

Tips til implementering i små virksomheder

• Kopier/indsæt din offentlige Patreon-side på dit VistaPrint-websted, i din virksomheds mailsignatur, i kalenderinvitationer og i chatbeskeder.

• Glem ikke at lægge noget op på de sociale medier.

• Patreon-platformen omfatter indtjening, on-demand video og livestreaming. Du skal bare bruge deres værktøjer.

Indtægtsgenerering

• Patreon er gratis at komme i gang med og tager en procentdel af indtægterne fra dine sponsorer plus transaktionsgebyrer.

• Du kan vælge en månedlig betalingsplan eller opkræve dine kunder pr. indlæg.

FaceTime

FaceTime var vores næstmest populære valg til 1-til-1-konsultationer. Denne videoplatform er ideel, hvis både du og dine kunder har Apple-enheder.

Tips til implementering i små virksomheder

• Spørg din kunde, om vedkommende ønsker at FaceTime og har en iPhone, iPad eller MacBook.

• Du skal blot bruge deres telefonnummer eller Facetime-kontonavn.

• Klik på "Foretag et FaceTime-opkald" eller på ikonet for videoopkald på din Apple-enhed.

• Prøv at sørge for at være på Wi-Fi, eller sørg for at have et abonnement med meget data.

Indtægtsgenerering

Google Hangouts

Google Hangouts var vores mest populære valg til små grupper.

Fordele

• Google Hangouts-videochat koster 0 kr.

• Møder af ubegrænset varighed for grupper af enhver størrelse.

• Det er nemt at tilføje en Hangout til en Google Kalender-invitation.

Ulemper

• Alle skal have en Gmail-konto.

• Ingen avancerede administrationsfunktioner.

Indtryk fra test

• Kvaliteten af video- og lydopkald virker uskarp.

• Super enkelt og nemt at bruge.

Tips til implementering i små virksomheder

• Tilføj Google Hangouts til dine Google Kalender-invitationer, og send dem til dine kunder.

Indtægtsgenerering

Facebook Live

Facebook Live er mest populære valg til livestreaming af video.

Fordele

• Facebook er allestedsnærværende.

• Del livestreamet på din virksomhedsside.

• Brug din mobilenhed til at optage video.

Ulemper

• Alle seere skal have en Facebook-konto...men hvem har ikke det?

Indtryk fra test

• God video/lydkvalitet.

• Der er ingen forsinkelse ved musik- eller danseundervisning i højt tempo, fordi der ikke er nogen interaktion. Dette er i praksis en udsendelse.

Tips til implementering i små virksomheder

• Få budskabet ud på de sociale medier i forvejen. Send også mails med et link til din Facebook-side, hvor du inviterer dine kunder til at komme på den aftalte dag og det aftalte tidspunkt.

• I VistaPrints Hjemmesidebygger kan du tilføje Facebook-sideelementet til en side på dit websted. Link til din virksomhedsside på Facebook, og et feed med dine seneste aktiviteter vil blive vist på dit VistaPrint-websted. Offentliggør, så dine seneste ændringer bliver anvendt. Dette omfatter Facebook Live-videoopslag, som en besøgende på dit websted kan afspille på dit websted uden at skulle navigere væk.

Indtægtsgenerering

YouTube

Youtube er en god mulighed for både at live streame undervisning i store grupper og uploade forudindspillede on-demand videoer.

Fordele

• Det koster 0 kr. at oprette en YouTube-kanal og uploade eller livestreame en video.

• YouTube Studio-funktioner omfatter: beskrivelse, indsættelse af kort, forudgående planlægning af en offentlig udgivelse.

• Den unikke YouTube-webadresse er nem at dele.

• Standardgrænserne for video er 15 minutter eller 20 GB.

• Lignende indhold vil i sidste ende henvise seerne til din video.

Ulemper

• YouTube har "private" muligheder for videoupload, men lad os være ærlige: dit indhold vil være på YouTubes servere for evigt.

• Hvis 15 minutter/20 GB er for lidt, kan du anmode om verifikation. Hvis du bliver godkendt, bliver du opgraderet til 12 timer/128 GB.

Indtryk fra test

• Videoen på platformen er lige så god som den originale optagekvalitet, så det kan virkelig ses, hvis du har et professionelt setup.

• Der er et utroligt antal indstillinger og funktioner i YouTube Studio.

• De fleste kommentarer fra seerne er irrelevante for dit indhold.

Tips til implementering i små virksomheder

• Log ind på VistaPrints Hjemmesidebygger, og tilføj et YouTube-videoelement til en side. Dobbeltklik på elementet for at oprette et link til webadressen til din video fra YouTube.com. Se en trin-for-trin-video her:

• Link til dit livestream fra sociale medier.

Indtægtsgenerering

• Nævn og vis dit Venmo-brugernavn eller dit Paypal-brugernavn i videoen.

• Tilføj betalingslinks til annonceringsmeddelelser, videobeskrivelse og opfølgningsmeddelelser.

• Ansøg om at blive medlem af YouTube Partner-programmet for at få vist kort på skærmen under videoen, der linker til eksterne websteder (fx din foretrukne betalingsmetode).

• Få mere at vide om gebyrer for onlineundervisning og virtuelle tjenester.