Lagring og offentliggørelse

Når du redigerer dit websted, bliver dine ændringer automatisk gemt i hjemmesidebyggeren. Det er ikke nødvendigt at klikke på Offentliggørfor at gemme ændringerne, medmindre du ønsker, at ændringerne skal gå live. 

Du kan beslutte, at du ønsker at vende tilbage til en tidligere version af dit websted, før visse ændringer blev foretaget. Du kan fx gemme en version, hvor du har et udsalg, så du hurtigt kan slå det til og fra. 

savingandpublishing.jpg

Hvis du vil bruge Gem historik, skal du klikke på Gem-knap øverst til højre tæt på Forhåndsvisning. Her kan du se alle gemte versioner af dit websted.

  • "I gang med at redigere" vises med grønt ved siden af den version, du arbejder på.
  • Klik på Gem en ny version for at oprette en ny version. Indtast et navn, og klik på Gem.
  • Klik på Rediger denne version for at skifte til en anden version.

Ændringer i én version af dit websted vil ikke blive afspejlet i andre versioner.

Hvis du har tre versioner og vil oprette endnu en, skal du først slette den ene ved at bruge ikonet med papirkurven. Der kan kun gemmes tre versioner ad gangen. 

Lagring og offentliggørelseFølg

Når du redigerer dit websted, bliver dine ændringer automatisk gemt i hjemmesidebyggeren. Det er ikke nødvendigt at klikke på Offentliggørfor at gemme ændringerne, medmindre du ønsker, at ændringerne skal gå live. 

Du kan beslutte, at du ønsker at vende tilbage til en tidligere version af dit websted, før visse ændringer blev foretaget. Du kan fx gemme en version, hvor du har et udsalg, så du hurtigt kan slå det til og fra. 

savingandpublishing.jpg

Hvis du vil bruge Gem historik, skal du klikke på Gem-knap øverst til højre tæt på Forhåndsvisning. Her kan du se alle gemte versioner af dit websted.

  • "I gang med at redigere" vises med grønt ved siden af den version, du arbejder på.
  • Klik på Gem en ny version for at oprette en ny version. Indtast et navn, og klik på Gem.
  • Klik på Rediger denne version for at skifte til en anden version.

Ændringer i én version af dit websted vil ikke blive afspejlet i andre versioner.

Hvis du har tre versioner og vil oprette endnu en, skal du først slette den ene ved at bruge ikonet med papirkurven. Der kan kun gemmes tre versioner ad gangen. 

Want to contact us?
phone
1.866.614.8002
Sun. 8:00 AM-8:00 PM Mon. - Fri. 7:00 AM-3:00 AM Sat. 8:00 AM-8:00 PM
chat
Live Chat
Talk with a specialist
email
Send email
We'll answer you within one working day