Hvordan omdøber jeg en kopi af et gemt projekt? Jeg ønsker at fjerne "klonet".

1. Klik på Min konto > Mine projekter. (Hvis du ikke allerede er logget ind, bliver du bedt om at gøre det.)
  2. Klik på navnet på det projekt, du vil omdøbe.
  3. Pop-up-vinduet Omdøb vises. Indtast et nyt navn i tekstfeltet, og klik på Okay.

Hvordan omdøber jeg en kopi af et gemt projekt? Jeg ønsker at fjerne "klonet".Følg

1. Klik på Min konto > Mine projekter. (Hvis du ikke allerede er logget ind, bliver du bedt om at gøre det.)
  2. Klik på navnet på det projekt, du vil omdøbe.
  3. Pop-up-vinduet Omdøb vises. Indtast et nyt navn i tekstfeltet, og klik på Okay.