Hvordan kan jeg opsige min konto?

Åh nej – hvad er der sket?

Vi bestræber os på at give dig de bedst mulige tjenester. Hvis vi ikke lever op til dine forventninger, bedes du kontakte os; vi ønsker at gøre det godt igen.

Vi ønsker, at du skal være glad. Hvis det betyder, at du skal opsige din konto, så ring til os, så hjælper vi dig.

Nøgleord: deaktivere

Hvordan kan jeg opsige min konto?Følg

Åh nej – hvad er der sket?

Vi bestræber os på at give dig de bedst mulige tjenester. Hvis vi ikke lever op til dine forventninger, bedes du kontakte os; vi ønsker at gøre det godt igen.

Vi ønsker, at du skal være glad. Hvis det betyder, at du skal opsige din konto, så ring til os, så hjælper vi dig.

Nøgleord: deaktivere