Kan jeg få en kopi af min faktura?

Normalt bliver din faktura straks sendt til den mailadresse, der er knyttet til din VistaPrint-konto (eller den mailadresse, der er knyttet til din Facebook-konto, hvis du loggede ind via din Facebook-konto).

Når vi har modtaget din betaling, kan du udskrive en kopi af din kvittering til din bestillingshistorik i Mine bestillinger:

1. Log på din Vista-konto.
  2. Klik på Min konto > Mine bestillinger og genbestilling
  3. Alle dine bestillinger til dato vises. Find den relevante bestilling.
  4. Klik på Bestillingsoplysninger.
  5. Klik på Download dine momskvitteringer.

Kan jeg få en kopi af min faktura?Følg

Normalt bliver din faktura straks sendt til den mailadresse, der er knyttet til din VistaPrint-konto (eller den mailadresse, der er knyttet til din Facebook-konto, hvis du loggede ind via din Facebook-konto).

Når vi har modtaget din betaling, kan du udskrive en kopi af din kvittering til din bestillingshistorik i Mine bestillinger:

1. Log på din Vista-konto.
  2. Klik på Min konto > Mine bestillinger og genbestilling
  3. Alle dine bestillinger til dato vises. Find den relevante bestilling.
  4. Klik på Bestillingsoplysninger.
  5. Klik på Download dine momskvitteringer.