Hvordan kan jeg få en forhåndsvisning af mit design?

1. Klik på knappen Forhåndsvisning i designstudiet.
  2. Klik på Download forhåndsvisning i PDF.
  3. Klik på Hent forhåndsvisning i PDF. PDF-filen gemmes automatisk i dine downloads.
    • Bemærk: Det kan tage et par minutter. Du kan fortsætte med at redigere dit design, mens du venter.
  4. Gem evt. din forhåndsvisning, hvis du ønsker det.

Hvordan kan jeg få en forhåndsvisning af mit design?Følg

1. Klik på knappen Forhåndsvisning i designstudiet.
  2. Klik på Download forhåndsvisning i PDF.
  3. Klik på Hent forhåndsvisning i PDF. PDF-filen gemmes automatisk i dine downloads.
    • Bemærk: Det kan tage et par minutter. Du kan fortsætte med at redigere dit design, mens du venter.
  4. Gem evt. din forhåndsvisning, hvis du ønsker det.