Hvordan uploader jeg mit billede?

Vælg det produkt, du er interesseret i.

1. Klik på Billeder i designstudiet på værktøjslinjen til venstre.
  2. Klik på Upload.
  3. Klik på Upload billede.
  4. Vælg et billede, og klik på Åbn.

Alternativt kan du uploade et billede som erstatning for en pladsholder:

1. I designstudiet skal du klikke på den grå billedpladsholder med teksten Upload dit eget design.
  2. En pop op åbnes, klik på Upload dit logo eller billede.
  3. Vælg et billede, og klik på Åbn.

Bemærk: Sørg for, at dit billede er i en understøttet filtype.

Hvordan uploader jeg mit billede?Følg

Vælg det produkt, du er interesseret i.

1. Klik på Billeder i designstudiet på værktøjslinjen til venstre.
  2. Klik på Upload.
  3. Klik på Upload billede.
  4. Vælg et billede, og klik på Åbn.

Alternativt kan du uploade et billede som erstatning for en pladsholder:

1. I designstudiet skal du klikke på den grå billedpladsholder med teksten Upload dit eget design.
  2. En pop op åbnes, klik på Upload dit logo eller billede.
  3. Vælg et billede, og klik på Åbn.

Bemærk: Sørg for, at dit billede er i en understøttet filtype.