Hvad sker der, hvis jeg ikke er tilfreds med mit køb?

VistaPrints tilfredshedsgaranti giver dig mulighed for at handle med tillid. Hvis du ikke er 100 % tilfreds, kan du kontakte os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre det godt igen.

Nøgleord: fejl fejltagelse fejlmelding fejlmeddelelse klage klager skade skader refundering tilbagebetaling vred sur forkert utilfreds skuffet fejltryk fejltrykt

Hvad sker der, hvis jeg ikke er tilfreds med mit køb?Følg

VistaPrints tilfredshedsgaranti giver dig mulighed for at handle med tillid. Hvis du ikke er 100 % tilfreds, kan du kontakte os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre det godt igen.

Nøgleord: fejl fejltagelse fejlmelding fejlmeddelelse klage klager skade skader refundering tilbagebetaling vred sur forkert utilfreds skuffet fejltryk fejltrykt