Kan jeg fjerne baggrundsfarven i mit design?

For at ændre den eksisterende baggrundsfarve i en VistaPrint-skabelon eller ændre dit uploads overordnede udseende skal du bruge Farve-indstillingen.

Når du opretter et design fra bunden i designstudiet, tilføjer og ændrer du baggrundsfarver ved hjælp af værktøjet Former

Følg disse trin for at fjerne baggrunden eller baggrundsfarven på et uploadet billede:

1. Upload billedet til studiet, og placer det på dit design.
  2. Klik på det uploadede billede for at vælge det.
  3. Klik på knappen fjernFjern baggrund i værktøjslinjen over designet.

Bemærk: Muligheden for at fjerne baggrunden er kun tilgængelig, når studiet registrerer en baggrund, som kan fjernes, i det uploadede billede.

Kan jeg fjerne baggrundsfarven i mit design?Følg

For at ændre den eksisterende baggrundsfarve i en VistaPrint-skabelon eller ændre dit uploads overordnede udseende skal du bruge Farve-indstillingen.

Når du opretter et design fra bunden i designstudiet, tilføjer og ændrer du baggrundsfarver ved hjælp af værktøjet Former

Følg disse trin for at fjerne baggrunden eller baggrundsfarven på et uploadet billede:

1. Upload billedet til studiet, og placer det på dit design.
  2. Klik på det uploadede billede for at vælge det.
  3. Klik på knappen fjernFjern baggrund i værktøjslinjen over designet.

Bemærk: Muligheden for at fjerne baggrunden er kun tilgængelig, når studiet registrerer en baggrund, som kan fjernes, i det uploadede billede.