Hvordan tilføjer jeg et billede på bagsiden af mit produkt?

Bemærk: Det er ikke alle produkter, der har en bagside, der kan trykkes på.

1. Klik på Bagside for at se de tilgængelige muligheder
  2. Klik på Upload dit eget design.
    Bemærk: Du kan også vælge en af følgende muligheder:
    • Kopier forsidedesignet
    • Start med et blankt design
    • Vælg en skabelon
  3. Klik på billedets pladsholder i dit dokument.
    • Upload et nyt billede ved at klikke på knappen Upload logo eller billede .
    • Vælg et tidligere uploadet billede fra listen
      Bemærk: Du skal være logget ind for at få adgang til alle tidligere uploads.
  4. Klik på billedet for at få adgang til redigeringsmulighederne.

Hvordan tilføjer jeg et billede på bagsiden af mit produkt?Følg

Bemærk: Det er ikke alle produkter, der har en bagside, der kan trykkes på.

1. Klik på Bagside for at se de tilgængelige muligheder
  2. Klik på Upload dit eget design.
    Bemærk: Du kan også vælge en af følgende muligheder:
    • Kopier forsidedesignet
    • Start med et blankt design
    • Vælg en skabelon
  3. Klik på billedets pladsholder i dit dokument.
    • Upload et nyt billede ved at klikke på knappen Upload logo eller billede .
    • Vælg et tidligere uploadet billede fra listen
      Bemærk: Du skal være logget ind for at få adgang til alle tidligere uploads.
  4. Klik på billedet for at få adgang til redigeringsmulighederne.