Kan jeg opgradere min leveringshastighed?

I det øjeblik du afgiver din bestilling, begynder vi at arbejde på at få den leveret så hurtigt som muligt, og den kan ikke ændres. Har du brug for at få det gjort endnu hurtigere? Vi kan ikke ændre leveringshastigheden for en eksisterende bestilling, men det kan være muligt at annullere din oprindelige bestilling og anvende tilgodebeløbet på en ny bestilling – med hurtig levering.

Hvis du vil annullere din bestilling, skal du gå til Kan jeg annullere min bestilling? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL.

Når din bestilling er blevet annulleret, vil der blive foretaget en kreditering af ordrebeløbet på din konto. Så kan du bestille igen med tilgodebeløbet og vælge en hurtigere leveringshastighed.

Hvis du hellere vil have, at vi gør det for dig, kan du ringe til os. Så gør vi alt for at levere din bestilling så hurtigt som muligt.

Kan jeg opgradere min leveringshastighed?Følg

I det øjeblik du afgiver din bestilling, begynder vi at arbejde på at få den leveret så hurtigt som muligt, og den kan ikke ændres. Har du brug for at få det gjort endnu hurtigere? Vi kan ikke ændre leveringshastigheden for en eksisterende bestilling, men det kan være muligt at annullere din oprindelige bestilling og anvende tilgodebeløbet på en ny bestilling – med hurtig levering.

Hvis du vil annullere din bestilling, skal du gå til Kan jeg annullere min bestilling? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL.

Når din bestilling er blevet annulleret, vil der blive foretaget en kreditering af ordrebeløbet på din konto. Så kan du bestille igen med tilgodebeløbet og vælge en hurtigere leveringshastighed.

Hvis du hellere vil have, at vi gør det for dig, kan du ringe til os. Så gør vi alt for at levere din bestilling så hurtigt som muligt.