Hvordan tilføjer jeg en baggrundsfarve til mit design?

Brug Former til at tilføje en baggrundsfarve til et design, du har lavet helt fra bunden i designstudiet.

1. I designstudiet skal du klikke på Grafik i venstre panel.
  2. Vælg fanen Former.
  3. Klik på den firkantede form, og træk den til det øverste venstre hjørne af dit design.
  4. Klik og træk i de blå prikker for at udvide den firkantede form til kanterne af dit design.
  5. Klik på Farve på værktøjslinjen for at vælge en farve til den firkantede form
    • Vælg en fra farvepaletten
    • Vælg via pipetteværktøjet
    • Angiv en brugerdefineret farve via plusknappen (+)
  6. Klik på Arranger Placer bagest for at flytte den firkantede form bag alle elementerne i dit design.

Bemærk: For at ændre den eksisterende baggrundsfarve i en VistaPrint-skabelon eller ændre dit uploads overordnede udseende skal du bruge Farve-indstillingen.

Hvordan tilføjer jeg en baggrundsfarve til mit design?Følg

Brug Former til at tilføje en baggrundsfarve til et design, du har lavet helt fra bunden i designstudiet.

1. I designstudiet skal du klikke på Grafik i venstre panel.
  2. Vælg fanen Former.
  3. Klik på den firkantede form, og træk den til det øverste venstre hjørne af dit design.
  4. Klik og træk i de blå prikker for at udvide den firkantede form til kanterne af dit design.
  5. Klik på Farve på værktøjslinjen for at vælge en farve til den firkantede form
    • Vælg en fra farvepaletten
    • Vælg via pipetteværktøjet
    • Angiv en brugerdefineret farve via plusknappen (+)
  6. Klik på Arranger Placer bagest for at flytte den firkantede form bag alle elementerne i dit design.

Bemærk: For at ændre den eksisterende baggrundsfarve i en VistaPrint-skabelon eller ændre dit uploads overordnede udseende skal du bruge Farve-indstillingen.