Hvordan ændrer jeg farven på et billede?

Brug indstillingen Farve til at ændre dit uploads overordnede udseende.

1. Vælg det billede, du vil ændre, i designstudiet.
  2. Klik på Farve på værktøjslinjen.
  3. For et billede med en enkelt farve skal du anvende en farve ved hjælp af en af mulighederne:
    • Farvepalet-farvevælger
    • Brugerdefineret farvevælgerværktøj
    • Pipette farveværktøj
    • Specifikke HEX- eller CMYK-værdier
  4. Hvis du ønsker et flerfarvet billede, skal du bruge skyderne til at ændre billedet.
    • Juster farven
    • Skift mætning
    • Øg eller mindsk lysstyrken

Bemærk: Du kan også bruge indstillingen Farve til at ændre den eksisterende baggrundsfarve på en VistaPrint-skabelon. Når du opretter et design fra bunden i designstudiet, skal du tilføje baggrundsfarver ved hjælp af værktøjet Former

Hvordan ændrer jeg farven på et billede?Følg

Brug indstillingen Farve til at ændre dit uploads overordnede udseende.

1. Vælg det billede, du vil ændre, i designstudiet.
  2. Klik på Farve på værktøjslinjen.
  3. For et billede med en enkelt farve skal du anvende en farve ved hjælp af en af mulighederne:
    • Farvepalet-farvevælger
    • Brugerdefineret farvevælgerværktøj
    • Pipette farveværktøj
    • Specifikke HEX- eller CMYK-værdier
  4. Hvis du ønsker et flerfarvet billede, skal du bruge skyderne til at ændre billedet.
    • Juster farven
    • Skift mætning
    • Øg eller mindsk lysstyrken

Bemærk: Du kan også bruge indstillingen Farve til at ændre den eksisterende baggrundsfarve på en VistaPrint-skabelon. Når du opretter et design fra bunden i designstudiet, skal du tilføje baggrundsfarver ved hjælp af værktøjet Former