Hvordan udskriver jeg en månedlig faktura for mit digitale abonnement?

1. Få adgang til dit digitale workspace.
  2. Klik på ikonet Administrer min konto icon-manage-my-account.jpg
  3. Klik på Vis fuldstændig faktureringshistorik i afsnittet Faktureringshistorik.
  4. Klik på Detaljer.
  5. Klik på linket for at downloade din månedlige faktura.
  6. En PDF-fil åbnes i din browser. Gem PDF-filen på din computer.

Hvordan udskriver jeg en månedlig faktura for mit digitale abonnement?Følg

1. Få adgang til dit digitale workspace.
  2. Klik på ikonet Administrer min konto icon-manage-my-account.jpg
  3. Klik på Vis fuldstændig faktureringshistorik i afsnittet Faktureringshistorik.
  4. Klik på Detaljer.
  5. Klik på linket for at downloade din månedlige faktura.
  6. En PDF-fil åbnes i din browser. Gem PDF-filen på din computer.