Hvordan ændrer jeg baggrundsfarven på min forsendelseskasse eller produktæske?

1. Klik på fanen Baggrunde i panelet til venstre.
  2. Skift baggrundsfarven.
    • Vælg en farve fra farvepaletten.
    • Vælg Ingen farve for at fjerne baggrundsfarven.
    • Klik på Rediger for at justere lysstyrke- og mætningsskyderne.

Disse trin fungerer for produkter som f.eks. forsendelseskasser eller produktæsker.

Hvordan ændrer jeg baggrundsfarven på min forsendelseskasse eller produktæske?Følg

1. Klik på fanen Baggrunde i panelet til venstre.
  2. Skift baggrundsfarven.
    • Vælg en farve fra farvepaletten.
    • Vælg Ingen farve for at fjerne baggrundsfarven.
    • Klik på Rediger for at justere lysstyrke- og mætningsskyderne.

Disse trin fungerer for produkter som f.eks. forsendelseskasser eller produktæsker.