Tilbyder I neutral levering?

Ja. Vi tilbyder muligheden for at angive alle dine bestillinger til at blive leveret i neutral emballage med en generisk afsenderadresseetiket. Følg disse trin for at slå neutral levering til eller fra:

1. Klik på Min konto > Betaling og levering.
    • Du skal være logget ind for at få adgang til indstillingerne i Min konto.
  2. Aktiver eller deaktiver neutral levering.

Bemærk: Den valgte indstilling vil blive anvendt på alle fremtidige ordrer, medmindre den opdateres.

Tilbyder I neutral levering?Følg

Ja. Vi tilbyder muligheden for at angive alle dine bestillinger til at blive leveret i neutral emballage med en generisk afsenderadresseetiket. Følg disse trin for at slå neutral levering til eller fra:

1. Klik på Min konto > Betaling og levering.
    • Du skal være logget ind for at få adgang til indstillingerne i Min konto.
  2. Aktiver eller deaktiver neutral levering.

Bemærk: Den valgte indstilling vil blive anvendt på alle fremtidige ordrer, medmindre den opdateres.