Kalentereiden suunnittelun aloittaminen

Uusi studiomme tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja yksilöllisen kalenterin suunnitteluun.

Vinkki: Kirjautumalla tilillesi ennen suunnittelun aloittamista varmistat, ettet menetä mitään jo tekemääsi.

Aloituspäivämäärän valitseminen

Napsauta Tapahtumat-kuvaketta, jotta voit valita kalenterin alkamispäivämäärän. Kun uusi alkamispäivämäärä on valittu, kalenteri päivittyy näyttämään sen jälkeiset 12 kuukautta.

Tämän vaihtoehdon avulla kalenteriin voi lisätä yksilöllisiä tapahtumia. Napsauta saadaksesi lisätietoja tapahtumien lisäämisestä.

Kuvien lisääminen

Valitse vasemmasta työkalupalkista Valokuvat ja sitten Lataa valokuvia. Tämän jälkeen voit lisätä laitteeltasi kuvia.

HUOMAA: Tilillesi aiemmin ladatut kuvat eivät näy tässä studiossa.

Kun kuvat on valittu, näyttöön tulee tilapalkki, josta näkyy, kuinka monta kuvaa valitusta määrästä on ladattu, ja koko latauksen jäljellä oleva arvioitu aika.

Kuvia voi vetää valokuva-alueelta halutuille sivuille.

Studiomme parantaa automaattisesti kaikkia kalenteriin lisättyjä kuvia, mutta tämän toiminnon voi poistaa valitsemalla työkalupalkista kyseisen vaihtoehdon.

Napsauttamalla tätä kebab-kuvaketta saat näkyviin valittua valokuvaa koskevia lisävaihtoehtoja.

HUOMAA: Kunkin kuvan vasemmalla puolella on laskuri, joka osoittaa, kuinka monta kertaa sitä on käytetty kalenterissa.

Kuvat, joiden resoluutio on alhainen, aiheuttavat ilmoituksen siitä, että ne saattavat olla epätarkkoja. Jos tämä kuva jää kalenteriin, toinen ilmoitus tulee näkyviin, kun kalenteri lisätään ostoskoriin.
Työkalurivillä on mahdollisuus lisätä kalenteriin lisää valokuvapaikkoja. Kun kuva on lisätty tälle paikalle, asettelu valitaan automaattisesti.

HUOMAA: Joissakin malleissa voit sekoittaa asettelua, kun yhdellä sivulla on useita kuvia.

Napsauta saadaksesi lisätietoja asettelusta.

Valokuvavaihtoehdot

Kun napsautat valokuvaa sen jälkeen, kun se on lisätty sivulle, saat näkyviin erilaiset muokkausvaihtoehdot. Näistä vaihtoehdoista kuva voidaan poistaa, kääntää, pyöräyttää ympäri ja skaalata.

Napsauta saadaksesi lisätietoja kuvien skaalaamisesta.

Tekstin lisääminen

Työkalurivin Lisää-vaihtoehdon avulla voit lisätä tekstikenttiä sivulle. Lisättyä tekstiä voidaan käyttää lisättyjen valokuvien kuvatekstinä tai itsenäisenä tekstinä sivulla.

Kalenterimallien tallentaminen

Jottei tekemäsi työ katoa, näyttöön tulee ajoittain ilmoitus, jossa sinua pyydetään tallentamaan se.

HUOMAA: Jos napsautat Älä muistuta -vaihtoehtoa, tämä ilmoitus poistuu käytöstä.

Voit tallentaa työsi manuaalisesti työkalurivin vasemmassa yläkulmassa olevalla Tallenna-toiminnolla. Ensimmäisen tallennuksen yhteydessä voit muuttaa kalenterin nimeä.

Jos tarvitset useampia kopioita tai jos et halua, että tulevat muokkaukset korvaavat nykyisen työsi, voit valita vaihtoehdon "Tallenna nimellä". Näin voit luoda uuden kopion työstäsi uudella nimellä.

Tilauksen täyttäminen

Kalenterin lisääminen ostoskoriin käynnistää kuvantarkistuksen. Kun tarkistus on valmis, näyttöön tulee ilmoitus, jos jotkut valokuvista ovat epätarkkoja. Voit säätää epätarkkoja valokuvia tai jatkaa valitsemalla Jatka joka tapauksessa.

Kassalla voit valita haluamasi paperilaadun.

Kalentereiden suunnittelun aloittaminenSeuraa

Uusi studiomme tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja yksilöllisen kalenterin suunnitteluun.

Vinkki: Kirjautumalla tilillesi ennen suunnittelun aloittamista varmistat, ettet menetä mitään jo tekemääsi.

Aloituspäivämäärän valitseminen

Napsauta Tapahtumat-kuvaketta, jotta voit valita kalenterin alkamispäivämäärän. Kun uusi alkamispäivämäärä on valittu, kalenteri päivittyy näyttämään sen jälkeiset 12 kuukautta.

Tämän vaihtoehdon avulla kalenteriin voi lisätä yksilöllisiä tapahtumia. Napsauta saadaksesi lisätietoja tapahtumien lisäämisestä.

Kuvien lisääminen

Valitse vasemmasta työkalupalkista Valokuvat ja sitten Lataa valokuvia. Tämän jälkeen voit lisätä laitteeltasi kuvia.

HUOMAA: Tilillesi aiemmin ladatut kuvat eivät näy tässä studiossa.

Kun kuvat on valittu, näyttöön tulee tilapalkki, josta näkyy, kuinka monta kuvaa valitusta määrästä on ladattu, ja koko latauksen jäljellä oleva arvioitu aika.

Kuvia voi vetää valokuva-alueelta halutuille sivuille.

Studiomme parantaa automaattisesti kaikkia kalenteriin lisättyjä kuvia, mutta tämän toiminnon voi poistaa valitsemalla työkalupalkista kyseisen vaihtoehdon.

Napsauttamalla tätä kebab-kuvaketta saat näkyviin valittua valokuvaa koskevia lisävaihtoehtoja.

HUOMAA: Kunkin kuvan vasemmalla puolella on laskuri, joka osoittaa, kuinka monta kertaa sitä on käytetty kalenterissa.

Kuvat, joiden resoluutio on alhainen, aiheuttavat ilmoituksen siitä, että ne saattavat olla epätarkkoja. Jos tämä kuva jää kalenteriin, toinen ilmoitus tulee näkyviin, kun kalenteri lisätään ostoskoriin.
Työkalurivillä on mahdollisuus lisätä kalenteriin lisää valokuvapaikkoja. Kun kuva on lisätty tälle paikalle, asettelu valitaan automaattisesti.

HUOMAA: Joissakin malleissa voit sekoittaa asettelua, kun yhdellä sivulla on useita kuvia.

Napsauta saadaksesi lisätietoja asettelusta.

Valokuvavaihtoehdot

Kun napsautat valokuvaa sen jälkeen, kun se on lisätty sivulle, saat näkyviin erilaiset muokkausvaihtoehdot. Näistä vaihtoehdoista kuva voidaan poistaa, kääntää, pyöräyttää ympäri ja skaalata.

Napsauta saadaksesi lisätietoja kuvien skaalaamisesta.

Tekstin lisääminen

Työkalurivin Lisää-vaihtoehdon avulla voit lisätä tekstikenttiä sivulle. Lisättyä tekstiä voidaan käyttää lisättyjen valokuvien kuvatekstinä tai itsenäisenä tekstinä sivulla.

Kalenterimallien tallentaminen

Jottei tekemäsi työ katoa, näyttöön tulee ajoittain ilmoitus, jossa sinua pyydetään tallentamaan se.

HUOMAA: Jos napsautat Älä muistuta -vaihtoehtoa, tämä ilmoitus poistuu käytöstä.

Voit tallentaa työsi manuaalisesti työkalurivin vasemmassa yläkulmassa olevalla Tallenna-toiminnolla. Ensimmäisen tallennuksen yhteydessä voit muuttaa kalenterin nimeä.

Jos tarvitset useampia kopioita tai jos et halua, että tulevat muokkaukset korvaavat nykyisen työsi, voit valita vaihtoehdon "Tallenna nimellä". Näin voit luoda uuden kopion työstäsi uudella nimellä.

Tilauksen täyttäminen

Kalenterin lisääminen ostoskoriin käynnistää kuvantarkistuksen. Kun tarkistus on valmis, näyttöön tulee ilmoitus, jos jotkut valokuvista ovat epätarkkoja. Voit säätää epätarkkoja valokuvia tai jatkaa valitsemalla Jatka joka tapauksessa.

Kassalla voit valita haluamasi paperilaadun.