Teeman asettelu

Napsauta Teematyylit > Teeman asettelu säätääksesi navigointiotsikon ja verkkosivuston sisällön sijaintia ja leveyttä.

Kun valitset Sisällön sijainti -asetukseksi Kiinteä leveys, Vasen tai Oikea, taustaväri on teeman oletusväri. Voit muuttaa sitä säätämällä Teeman tausta -asetuksia.

Muista napsauttaa Esikatselua nähdäksesi, miltä sivustosi näyttää tableteissa ja matkapuhelimissa. Lisäämästäsi sisällöstä riippuen jotkut ulkoasut saattavat soveltua mobiililaitteille paremmin kuin toiset.

Teeman asetteluSeuraa

Napsauta Teematyylit > Teeman asettelu säätääksesi navigointiotsikon ja verkkosivuston sisällön sijaintia ja leveyttä.

Kun valitset Sisällön sijainti -asetukseksi Kiinteä leveys, Vasen tai Oikea, taustaväri on teeman oletusväri. Voit muuttaa sitä säätämällä Teeman tausta -asetuksia.

Muista napsauttaa Esikatselua nähdäksesi, miltä sivustosi näyttää tableteissa ja matkapuhelimissa. Lisäämästäsi sisällöstä riippuen jotkut ulkoasut saattavat soveltua mobiililaitteille paremmin kuin toiset.