YouTube- tai Vimeo-video

Jos haluat lisätä yksittäisen videoelementin verkkosivustollesi, siirrä hiiren kursori lohko-osion reunan päälle ja valitse Lisää elementti.

Siirry elementtivalikosta kohtaan Media ja valitse YouTube- tai Vimeo-video.

Huomaa: voit myös lisätä kokonaisen videolohkon valitsemalla Lisää lohkoja > Kuvat ja videot.

Kun elementti on paikallaan, käynnistä asetukset kaksoisnapsauttamalla paikkamerkkiä.

Videolohkoissa käytetään YouTube- tai Vimeo-linkkejä. Kaikkien käyttämiesi videoiden on oltava isännöityjä kyseisissä palveluissa ennen videolohkojen käyttöä.

Voit hakea videon URL-osoitteen siirtymällä videosivulle ja kopioimalla URL-osoitteen selaimen osoiteriviltä.

Liitä osoite sivuston rakentajan videoasetuksiin kohtaan "YouTube- tai Vimeo-osoite". Valitse Näytä otsikot, jotta videon otsikko näkyy, kun kävijä toistaa sitä. Valitse Näytä ohjaimet, jotta vierailijat voivat ohjata videota katselun aikana.

Tallenna muutokset valitsemalla Valmis .

YouTube- tai Vimeo-videoSeuraa

Jos haluat lisätä yksittäisen videoelementin verkkosivustollesi, siirrä hiiren kursori lohko-osion reunan päälle ja valitse Lisää elementti.

Siirry elementtivalikosta kohtaan Media ja valitse YouTube- tai Vimeo-video.

Huomaa: voit myös lisätä kokonaisen videolohkon valitsemalla Lisää lohkoja > Kuvat ja videot.

Kun elementti on paikallaan, käynnistä asetukset kaksoisnapsauttamalla paikkamerkkiä.

Videolohkoissa käytetään YouTube- tai Vimeo-linkkejä. Kaikkien käyttämiesi videoiden on oltava isännöityjä kyseisissä palveluissa ennen videolohkojen käyttöä.

Voit hakea videon URL-osoitteen siirtymällä videosivulle ja kopioimalla URL-osoitteen selaimen osoiteriviltä.

Liitä osoite sivuston rakentajan videoasetuksiin kohtaan "YouTube- tai Vimeo-osoite". Valitse Näytä otsikot, jotta videon otsikko näkyy, kun kävijä toistaa sitä. Valitse Näytä ohjaimet, jotta vierailijat voivat ohjata videota katselun aikana.

Tallenna muutokset valitsemalla Valmis .