Tarjoatteko pääsyn kuvagalleriaan tai sisältöön, jota voin käyttää?

Kyllä. Kuvagalleriamme on käytettävissä suunnittelustudiossa, ja se sisältää ammattimaisia valokuvia, joita saa käyttää vapaasti.

1. Valitse suunnittelustudiossa vasemmanpuoleisesta työkalupalkista Kuvat.
  2. Napsauta Hae.
  3. Etsi tarvittava kuva ja lisää se malliin napsauttamalla tai vetämällä.

Tarjoatteko pääsyn kuvagalleriaan tai sisältöön, jota voin käyttää?Seuraa

Kyllä. Kuvagalleriamme on käytettävissä suunnittelustudiossa, ja se sisältää ammattimaisia valokuvia, joita saa käyttää vapaasti.

1. Valitse suunnittelustudiossa vasemmanpuoleisesta työkalupalkista Kuvat.
  2. Napsauta Hae.
  3. Etsi tarvittava kuva ja lisää se malliin napsauttamalla tai vetämällä.