Miten lataan kuvan?

Valitse tuote, josta olet kiinnostunut.

1. Valitse suunnittelustudiossa vasemmanpuoleisesta työkalupalkista Kuvat.
  2. Napsauta Lataa.
  3. Napsauta Lataa kuva.
  4. Valitse kuva ja napsauta Avaa.

Vaihtoehtoisesti voit ladata kuvan, joka korvaa paikkamerkin:

1. Napsauta suunnittelustudiossa kuvan harmaata paikkamerkkiä, jossa on teksti Lataa oma mallisi.
  2. Avautuu ponnahdusikkuna, valitse Lataa logo tai kuva.
  3. Valitse kuva ja napsauta Avaa.

Huomaa: Varmista, että kuvasi on tuettu tiedostotyyppi.

Miten lataan kuvan?Seuraa

Valitse tuote, josta olet kiinnostunut.

1. Valitse suunnittelustudiossa vasemmanpuoleisesta työkalupalkista Kuvat.
  2. Napsauta Lataa.
  3. Napsauta Lataa kuva.
  4. Valitse kuva ja napsauta Avaa.

Vaihtoehtoisesti voit ladata kuvan, joka korvaa paikkamerkin:

1. Napsauta suunnittelustudiossa kuvan harmaata paikkamerkkiä, jossa on teksti Lataa oma mallisi.
  2. Avautuu ponnahdusikkuna, valitse Lataa logo tai kuva.
  3. Valitse kuva ja napsauta Avaa.

Huomaa: Varmista, että kuvasi on tuettu tiedostotyyppi.