Miten voin vaihtaa tai nollata salasanani?

Jos tiedät salasanasi ja haluat vaihtaa sen:

1. Napsauta VistaPrintin verkkosivuston oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta.
  2. Valitse Oma VistaPrint > Tilin asetukset > Turvallisuus.
  3. Napsauta Salasana-kohdassa Muuta.
  4. Kirjoita uusi salasanasi tekstikenttään.
    • Muista noudattaa salasanavaatimuksia.
  5. Napsauta Tallenna.

Ellet tiedä salasanaasi ja haluat palauttaa sen:

1. Napsauta VistaPrintin verkkosivuston oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta.
  2. Napsauta Kirjaudu sisään sähköpostilla -kohdassa Unohditko salasanasi?
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Sähköpostin tekstikenttään ja napsauta Lähetä sähköposti.
  4. Tarkista sähköpostistasi, että olet saanut "Viimeistele VistaPrintin salasanan palautus" -sähköpostin VistaPrintiltä.
    Ellet saa uutta salasanaa sähköpostitse välittömästi, tarkista roskapostikansiosi (ja lisää meidät turvaluetteloosi tai osoitekirjaasi no-reply@vistaprint.com varmistaaksesi tulevien sähköpostiviestien asianmukaisen toimituksen).
  5. Vaihda salasanasi seuraamalla ohjeita.

Huomaa: Jos olet kirjautunut verkkosivustolle Apple-, Google- tai Facebook-tililläsi, sinun on käytävä salasanan palautussivulla näillä alustoilla ja palautettava salasanasi sieltä.

Miten voin vaihtaa tai nollata salasanani?Seuraa

Jos tiedät salasanasi ja haluat vaihtaa sen:

1. Napsauta VistaPrintin verkkosivuston oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta.
  2. Valitse Oma VistaPrint > Tilin asetukset > Turvallisuus.
  3. Napsauta Salasana-kohdassa Muuta.
  4. Kirjoita uusi salasanasi tekstikenttään.
    • Muista noudattaa salasanavaatimuksia.
  5. Napsauta Tallenna.

Ellet tiedä salasanaasi ja haluat palauttaa sen:

1. Napsauta VistaPrintin verkkosivuston oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta.
  2. Napsauta Kirjaudu sisään sähköpostilla -kohdassa Unohditko salasanasi?
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Sähköpostin tekstikenttään ja napsauta Lähetä sähköposti.
  4. Tarkista sähköpostistasi, että olet saanut "Viimeistele VistaPrintin salasanan palautus" -sähköpostin VistaPrintiltä.
    Ellet saa uutta salasanaa sähköpostitse välittömästi, tarkista roskapostikansiosi (ja lisää meidät turvaluetteloosi tai osoitekirjaasi no-reply@vistaprint.com varmistaaksesi tulevien sähköpostiviestien asianmukaisen toimituksen).
  5. Vaihda salasanasi seuraamalla ohjeita.

Huomaa: Jos olet kirjautunut verkkosivustolle Apple-, Google- tai Facebook-tililläsi, sinun on käytävä salasanan palautussivulla näillä alustoilla ja palautettava salasanasi sieltä.