Voinko poistaa mallini taustavärin?

Muuttaaksesi VistaPrint-mallin olemassa olevaa taustaväriä tai muokataksesi oman mallisi yleistä ulkoasua, käytä Color (Väri) -vaihtoehtoa.

Kun luot mallin alusta asti suunnittelustudiossa, lisää tai vaihda taustaväri Muodot-työkalun avulla

Voit poistaa ladatun kuvan taustan tai taustavärin seuraavasti:

1. Lataa kuva studioon ja sijoita se suunnittelemaasi malliin.
  2. Valitse ladattu kuva napsauttamalla sitä.
  3. Napsauta poistaPoista tausta -painiketta työkalupalkissa mallin yläpuolella.

Huomaa: Vaihtoehto taustan poistamiseksi on käytettävissä vain silloin kun studiomme havaitsee ladatussa kuvassa irrotettavan taustan.

Voinko poistaa mallini taustavärin?Seuraa

Muuttaaksesi VistaPrint-mallin olemassa olevaa taustaväriä tai muokataksesi oman mallisi yleistä ulkoasua, käytä Color (Väri) -vaihtoehtoa.

Kun luot mallin alusta asti suunnittelustudiossa, lisää tai vaihda taustaväri Muodot-työkalun avulla

Voit poistaa ladatun kuvan taustan tai taustavärin seuraavasti:

1. Lataa kuva studioon ja sijoita se suunnittelemaasi malliin.
  2. Valitse ladattu kuva napsauttamalla sitä.
  3. Napsauta poistaPoista tausta -painiketta työkalupalkissa mallin yläpuolella.

Huomaa: Vaihtoehto taustan poistamiseksi on käytettävissä vain silloin kun studiomme havaitsee ladatussa kuvassa irrotettavan taustan.