Miten lisään kuvan tuotteeni takapuolelle?

Huomaa: Kaikissa tuotteissa ei ole painettavaa takapuolta.

1. Napsauta Takaisin nähdäksesi käytettävissä olevat vaihtoehdot
  2. Napsauta Lisää mallisi.
    Huomaa: Voit myös valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Tee mallin etupuolesta kaksoiskappale
    • Aloita tyhjästä
    • Valitse malli
  3. Napsauta asiakirjassa olevaa kuvan paikkamerkkiä.
    • Lataa uusi kuva napsauttamalla Lataa logo tai kuva -painiketta.
    • Valitse aiemmin ladattu kuva luettelosta
      Huomaa: Jotta voit käyttää kaikkia aiempia latauksia, sinun on kirjauduttava sisään.
  4. Napsauta kuvaa päästäksesi muokkausvaihtoehtoihin.

Miten lisään kuvan tuotteeni takapuolelle?Seuraa

Huomaa: Kaikissa tuotteissa ei ole painettavaa takapuolta.

1. Napsauta Takaisin nähdäksesi käytettävissä olevat vaihtoehdot
  2. Napsauta Lisää mallisi.
    Huomaa: Voit myös valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Tee mallin etupuolesta kaksoiskappale
    • Aloita tyhjästä
    • Valitse malli
  3. Napsauta asiakirjassa olevaa kuvan paikkamerkkiä.
    • Lataa uusi kuva napsauttamalla Lataa logo tai kuva -painiketta.
    • Valitse aiemmin ladattu kuva luettelosta
      Huomaa: Jotta voit käyttää kaikkia aiempia latauksia, sinun on kirjauduttava sisään.
  4. Napsauta kuvaa päästäksesi muokkausvaihtoehtoihin.