Miten käytän alennuskoodini?

Jos haluat soveltaa koodia tilaukseesi, noudata alla olevia ohjeita:

• Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin.
  • Napsauta Onko sinulla koodi? Ja kirjoita koodi kenttään.
  • Napsauta Käytä

Koodia on sovellettu onnistuneesti.

Jos näyttöön tulee virhe, koodin käyttäminen epäonnistui. Tarkista virheen syy.

Joihinkin koodeihin liittyy minimivaatimuksia, rajoituksia tiettyihin tuotteisiin tai niihin sisältyy jokin muu ehto (joitain muita ehtoja).

Varmista ennen tilauksen lähettämistä, että lopullisessa hinnassa on otettu huomioon kaikki saamasi alennukset. Jos näin ei ole, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme asian.

Miten käytän alennuskoodini?Seuraa

Jos haluat soveltaa koodia tilaukseesi, noudata alla olevia ohjeita:

• Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin.
  • Napsauta Onko sinulla koodi? Ja kirjoita koodi kenttään.
  • Napsauta Käytä

Koodia on sovellettu onnistuneesti.

Jos näyttöön tulee virhe, koodin käyttäminen epäonnistui. Tarkista virheen syy.

Joihinkin koodeihin liittyy minimivaatimuksia, rajoituksia tiettyihin tuotteisiin tai niihin sisältyy jokin muu ehto (joitain muita ehtoja).

Varmista ennen tilauksen lähettämistä, että lopullisessa hinnassa on otettu huomioon kaikki saamasi alennukset. Jos näin ei ole, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme asian.