Miten lisään taustavärin malliin?

Lisää taustaväri suunnittelustudiossa luomallesi mallille käyttämällä Muodot-toimintoa.

1. Valitse suunnittelustudiossa vasemmanpuoleisesta paneelista Grafiikka.
  2. Valitse Muodot-välilehti.
  3. Napsauta neliön muotoa ja vedä se mallisi vasempaan yläkulmaan.
  4. Napsauta ja vedä sinisiä pisteitä laajentaaksesi neliön muotoa mallisi reunoille asti.
  5. Valitse työkalupalkista Väri valitaksesi neliön muodolle värin
    • Valitse yksi väripaletista
    • Valitse värinvalitsin
    • Määritä muokattu väri +-painikkeella
  6. Valitse Järjestä > Vie taakse siirtääksesi neliönmuotoisen kuvion mallisi elementtien taakse.

Huomaa: Jos haluat muuttaa VistaPrint-mallin taustaväriä tai muokata lataamasi mallin yleistä ulkoasua, käytä Väri-vaihtoehtoa.

Miten lisään taustavärin malliin?Seuraa

Lisää taustaväri suunnittelustudiossa luomallesi mallille käyttämällä Muodot-toimintoa.

1. Valitse suunnittelustudiossa vasemmanpuoleisesta paneelista Grafiikka.
  2. Valitse Muodot-välilehti.
  3. Napsauta neliön muotoa ja vedä se mallisi vasempaan yläkulmaan.
  4. Napsauta ja vedä sinisiä pisteitä laajentaaksesi neliön muotoa mallisi reunoille asti.
  5. Valitse työkalupalkista Väri valitaksesi neliön muodolle värin
    • Valitse yksi väripaletista
    • Valitse värinvalitsin
    • Määritä muokattu väri +-painikkeella
  6. Valitse Järjestä > Vie taakse siirtääksesi neliönmuotoisen kuvion mallisi elementtien taakse.

Huomaa: Jos haluat muuttaa VistaPrint-mallin taustaväriä tai muokata lataamasi mallin yleistä ulkoasua, käytä Väri-vaihtoehtoa.