Miten voin muuttaa kuvan väriä?

Käytä Värit-vaihtoehtoa muokataksesi lataamasi mallin yleistä ulkoasua.

1. Valitse suunnittelustudiossa kuva, jota haluat muokata.
  2. Napsauta työkalurivin Color (Väri) -painiketta.
  3. Jos kuva on yksivärinen, käytä väriä jollakin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Väripaletin värikartat
    • Muokattava värinvalintatyökalu
    • Väripipetti
    • Tietyt HEX- tai CMYK-arvot
  4. Jos haluat monivärisen kuvan, voit muokata kuvaa liukusäätimillä.
    • Säädä väriä
    • Muuta värikylläisyyttä
    • Lisää tai vähennä kirkkautta

Huomaa: Voit käyttää Väri-vaihtoehtoa myös VistaPrintin mallin taustavärin muuttamiseen. Kun luot mallin alusta alkaen suunnittelustudiossa, lisää taustaväri muototyökalun avulla

Miten voin muuttaa kuvan väriä?Seuraa

Käytä Värit-vaihtoehtoa muokataksesi lataamasi mallin yleistä ulkoasua.

1. Valitse suunnittelustudiossa kuva, jota haluat muokata.
  2. Napsauta työkalurivin Color (Väri) -painiketta.
  3. Jos kuva on yksivärinen, käytä väriä jollakin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Väripaletin värikartat
    • Muokattava värinvalintatyökalu
    • Väripipetti
    • Tietyt HEX- tai CMYK-arvot
  4. Jos haluat monivärisen kuvan, voit muokata kuvaa liukusäätimillä.
    • Säädä väriä
    • Muuta värikylläisyyttä
    • Lisää tai vähennä kirkkautta

Huomaa: Voit käyttää Väri-vaihtoehtoa myös VistaPrintin mallin taustavärin muuttamiseen. Kun luot mallin alusta alkaen suunnittelustudiossa, lisää taustaväri muototyökalun avulla