Miten lisään QR-koodin malliini?

Kun suunnittelet tuotetta suunnittelustudiossa, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse vasemmasta valikosta QR-koodit.
  2. Kirjoita täydellinen URL-osoite, johon haluat ohjata koodin, ja valitse Lisää QR -koodi.
  3. Koodi näkyy mallissasi. Muokkaa tarvittaessa kokoa ja sijaintia mallistasi riippuen.

add a QR code.gif

Miten lisään QR-koodin malliini?Seuraa

Kun suunnittelet tuotetta suunnittelustudiossa, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse vasemmasta valikosta QR-koodit.
  2. Kirjoita täydellinen URL-osoite, johon haluat ohjata koodin, ja valitse Lisää QR -koodi.
  3. Koodi näkyy mallissasi. Muokkaa tarvittaessa kokoa ja sijaintia mallistasi riippuen.

add a QR code.gif