Kan jeg legge til utklippsbilder i kalenderen?

Ja, det kan du. Det er bare å velge utklippsbilde fra den kategorien som passer i menyen til venstre. Alle de tilgjengelige utklippsbildene vises til venstre, og du kan dra dem over i kalenderen.

Legge til utklippsbilder på spesielle datoer

Trinn 1:

Velg utklippsbildekategori først.

Trinn 2:

Velg deretter riktig måned.

Trinn 3:

Klikk så på utklippsbildet du vil bruke slik at det vises i kalenderen.

NO 3-2.png

Trinn 4:

Juster størrelsen på utklippsbildet og dra det over på riktig dato.

NO 4-2.png

MERK: Utklippsbilder har ikke beskjæringsfunksjon, men du kan justere størrelsen på samme måte som vanlige bilder. Klikk her for å finne ut mer om hvordan du justerer størrelsen på bilder.

Kan jeg legge til utklippsbilder i kalenderen?Følg

Ja, det kan du. Det er bare å velge utklippsbilde fra den kategorien som passer i menyen til venstre. Alle de tilgjengelige utklippsbildene vises til venstre, og du kan dra dem over i kalenderen.

Legge til utklippsbilder på spesielle datoer

Trinn 1:

Velg utklippsbildekategori først.

Trinn 2:

Velg deretter riktig måned.

Trinn 3:

Klikk så på utklippsbildet du vil bruke slik at det vises i kalenderen.

NO 3-2.png

Trinn 4:

Juster størrelsen på utklippsbildet og dra det over på riktig dato.

NO 4-2.png

MERK: Utklippsbilder har ikke beskjæringsfunksjon, men du kan justere størrelsen på samme måte som vanlige bilder. Klikk her for å finne ut mer om hvordan du justerer størrelsen på bilder.