Hvem skal jeg kontakte for å få hjelp med Vista x Wix Plus-nettsiden min?

Du kan få eksperthjelp for nettsiden din på mange måter. Du kan gå til Hjelp-rubrikken vår eller bruke Jeg trenger hjelp-knappen på kontrollpanelet i Vista x Wix.

Klikk først på Jeg trenger hjelp nederst til høyre. Her får du to alternativer.

1. Bestille en time

Dette alternativet lar deg velge en dato og et tidspunkt som passer best for deg. Rådgiveren tar kontakt med deg på avtalt tidspunkt og svarer på spørsmålene dine eller løser problemer med nettsiden.

2. Du kan også ringe 800 25 166

Dette gratisnummeret setter deg over til en rådgiver. Telefontjenesten er åpen fra mandag til fredag fra kl. 08.00–17.00.

Hvem skal jeg kontakte for å få hjelp med Vista x Wix Plus-nettsiden min?Følg

Du kan få eksperthjelp for nettsiden din på mange måter. Du kan gå til Hjelp-rubrikken vår eller bruke Jeg trenger hjelp-knappen på kontrollpanelet i Vista x Wix.

Klikk først på Jeg trenger hjelp nederst til høyre. Her får du to alternativer.

1. Bestille en time

Dette alternativet lar deg velge en dato og et tidspunkt som passer best for deg. Rådgiveren tar kontakt med deg på avtalt tidspunkt og svarer på spørsmålene dine eller løser problemer med nettsiden.

2. Du kan også ringe 800 25 166

Dette gratisnummeret setter deg over til en rådgiver. Telefontjenesten er åpen fra mandag til fredag fra kl. 08.00–17.00.