Hvordan kan jeg be om oppdateringer på hjemmesiden min hvis jeg har et Vista x Wix Plus-abonnement?

Slik går du frem:

1. Logg på  VistaPrint-nettsiden.
  2. Når du har logget inn, fører du musepekeren over  Min konto  øverst til høyre.
  3. Klikk på  Min digitale markedsføring.
  4. Identifiser Vista x Wix Plus-siden din på kontrollpanelet og velg Administrer.

5. Klikk deretter Opprett et nytt prosjekt øverst til høyre på Vista x Wix-kontrollpanelet.

6. Fortell oss hva du ønsker å oppdatere eller legge til på nettstedet ditt.
Når du har fylt ut skjemaet, kan du også snakke med en Vista-rådgiver for å forklare mer i detalj hva du ønsker og svare på spørsmål fra designteamet.

7. Oversikten viser hvilke datoer og tidspunkter som er ledige, slik at du kan velge det som passer deg best.

Pass på at du velger riktig tidssone!

8. Når forespørselen er sendt, kommer du tilbake til startsiden.

Klikk her hvis du ønsker å endre tid og / eller dato for avtalen.

Hvordan kan jeg be om oppdateringer på hjemmesiden min hvis jeg har et Vista x Wix Plus-abonnement?Følg

Slik går du frem:

1. Logg på  VistaPrint-nettsiden.
  2. Når du har logget inn, fører du musepekeren over  Min konto  øverst til høyre.
  3. Klikk på  Min digitale markedsføring.
  4. Identifiser Vista x Wix Plus-siden din på kontrollpanelet og velg Administrer.

5. Klikk deretter Opprett et nytt prosjekt øverst til høyre på Vista x Wix-kontrollpanelet.

6. Fortell oss hva du ønsker å oppdatere eller legge til på nettstedet ditt.
Når du har fylt ut skjemaet, kan du også snakke med en Vista-rådgiver for å forklare mer i detalj hva du ønsker og svare på spørsmål fra designteamet.

7. Oversikten viser hvilke datoer og tidspunkter som er ledige, slik at du kan velge det som passer deg best.

Pass på at du velger riktig tidssone!

8. Når forespørselen er sendt, kommer du tilbake til startsiden.

Klikk her hvis du ønsker å endre tid og / eller dato for avtalen.