Funksjon for overføring av mobilbilder til fotobøker

Du kan enkelt overføre bildene dine fra mobil til PC med bare en rask skanning av en QR-kode, og si farvel til tidkrevende opplastinger! Vår nye mobile fotooverføring gjør det enklere enn noensinne å lage en vakker fotobok.

Vi er glade for å kunne presentere vår nye funksjon for mobil bildeoverføring – den raskeste måten å få bildene dine dit du vil ha dem på et øyeblikk. Vi kjenner alle til det. Kamerarullen din er full av minner som du ønsker å dele og feire: babyens første skritt, spontane pikniker i hagen eller late dager i solen sammen med dem du er mest glad i. Å flytte de digitale minnene over i en fotobok kan imidlertid av og til by på noen tekniske problemer. Med vår banebrytende funksjon for overføring av mobilbilder ligger den tiden bak oss.

Er du klar til å lese mer?

Hva er funksjonen for overføring av mobilbilder?

Det skal være enkelt å lage en fotobok fra start til slutt. Og nå har det aldri vært enklere takket være vår nye funksjon for overføring av mobilbilder.

Med et enkelt klikk og en rask skanning av en QR-kode kan du sømløst overføre bilder fra mobilenheten din og bildene til venner og familie (tilgjengelig for både Mac og Windows) – forutsatt at dere er på samme WiFi-nettverk.

Kombiner dette med de intuitive designverktøyene i redigeringsprogrammet vårt, så får du en enkel og morsom prosess for å lage fotobøker.

Fem enkle trinn for overføring av bilder

Du trenger ingen ledninger, kabler eller USB-minnepinner: Med vår innovative funksjon er det enkelt å flytte alle minnene dine fra mobilen til redigeringsprogrammet vårt på PC-en. Se hvordan du gjør det med disse fem enkle stegene.

1. Last ned redigeringsprogrammet for fotobøker på PC-en din.
Finn vårt førsteklasses redigeringsprogram fra produktsiden for fotobøker: Fotobøker

2. Klikk på knappen Overføring av mobilbilder i redigeringsverktøyet.

BILDE 1.jpg

BILDE 2.jpg

3. Vær pålogget.

Kontroller at mobilen og datamaskinen er på samme WiFi-nettverk, og skann deretter QR-koden som vises i redigeringsprogrammet med mobilen.

BILDE 3.jpg

4. Velg og overfør.

Velg favorittbildene dine, og klikk deretter på Last opp

BILDE 4.jpg

BILDE 5.jpg

5. Alt i orden!

Bildene dine ligger nå i redigeringsprogrammet, klare til umiddelbar bruk eller lagret for fremtidige prosjekter.

BILDE 6.JPG

Hvorfor bruke funksjonen for overføring av mobilbilder?

Enten du lager flere fotobøker i året eller er i ferd med å lage din aller første, kan du enkelt skanne QR-koden og sende bildene dine dit du trenger dem.

Raskere opplasting betyr at du får mer tid til det som er gøy: å fordype deg i fotobokdesignet, være kreativ med layouten og sette sammen historiene som gjør fotoboken til din egen.

Komme i gang

Har du allerede et spesielt fotobokprosjekt i tankene? Klikk nedenfor for å prøve den nye funksjonen for overføring av mobilbilder og forvandle alle de flotte bildene i kamerarullen din til en vakker fotobok i dag.

Lag din egen.

Funksjon for overføring av mobilbilder til fotobøkerFølg

Du kan enkelt overføre bildene dine fra mobil til PC med bare en rask skanning av en QR-kode, og si farvel til tidkrevende opplastinger! Vår nye mobile fotooverføring gjør det enklere enn noensinne å lage en vakker fotobok.

Vi er glade for å kunne presentere vår nye funksjon for mobil bildeoverføring – den raskeste måten å få bildene dine dit du vil ha dem på et øyeblikk. Vi kjenner alle til det. Kamerarullen din er full av minner som du ønsker å dele og feire: babyens første skritt, spontane pikniker i hagen eller late dager i solen sammen med dem du er mest glad i. Å flytte de digitale minnene over i en fotobok kan imidlertid av og til by på noen tekniske problemer. Med vår banebrytende funksjon for overføring av mobilbilder ligger den tiden bak oss.

Er du klar til å lese mer?

Hva er funksjonen for overføring av mobilbilder?

Det skal være enkelt å lage en fotobok fra start til slutt. Og nå har det aldri vært enklere takket være vår nye funksjon for overføring av mobilbilder.

Med et enkelt klikk og en rask skanning av en QR-kode kan du sømløst overføre bilder fra mobilenheten din og bildene til venner og familie (tilgjengelig for både Mac og Windows) – forutsatt at dere er på samme WiFi-nettverk.

Kombiner dette med de intuitive designverktøyene i redigeringsprogrammet vårt, så får du en enkel og morsom prosess for å lage fotobøker.

Fem enkle trinn for overføring av bilder

Du trenger ingen ledninger, kabler eller USB-minnepinner: Med vår innovative funksjon er det enkelt å flytte alle minnene dine fra mobilen til redigeringsprogrammet vårt på PC-en. Se hvordan du gjør det med disse fem enkle stegene.

1. Last ned redigeringsprogrammet for fotobøker på PC-en din.
Finn vårt førsteklasses redigeringsprogram fra produktsiden for fotobøker: Fotobøker

2. Klikk på knappen Overføring av mobilbilder i redigeringsverktøyet.

BILDE 1.jpg

BILDE 2.jpg

3. Vær pålogget.

Kontroller at mobilen og datamaskinen er på samme WiFi-nettverk, og skann deretter QR-koden som vises i redigeringsprogrammet med mobilen.

BILDE 3.jpg

4. Velg og overfør.

Velg favorittbildene dine, og klikk deretter på Last opp

BILDE 4.jpg

BILDE 5.jpg

5. Alt i orden!

Bildene dine ligger nå i redigeringsprogrammet, klare til umiddelbar bruk eller lagret for fremtidige prosjekter.

BILDE 6.JPG

Hvorfor bruke funksjonen for overføring av mobilbilder?

Enten du lager flere fotobøker i året eller er i ferd med å lage din aller første, kan du enkelt skanne QR-koden og sende bildene dine dit du trenger dem.

Raskere opplasting betyr at du får mer tid til det som er gøy: å fordype deg i fotobokdesignet, være kreativ med layouten og sette sammen historiene som gjør fotoboken til din egen.

Komme i gang

Har du allerede et spesielt fotobokprosjekt i tankene? Klikk nedenfor for å prøve den nye funksjonen for overføring av mobilbilder og forvandle alle de flotte bildene i kamerarullen din til en vakker fotobok i dag.

Lag din egen.