Hvordan kan jeg avslutte abonnementet eller velge bort e-postkommunikasjon?

1. Klikk på Min konto Kontoinnstillinger Preferanser Markedsføringspreferanser
    • Du må være pålogget for å få tilgang til Min konto-alternativene.
  2. Velg Nei takk for ikke lenger å motta e-postkommunikasjon.
  3. Klikk på Lagre for å lagre markedsføringspreferansene dine.

Merk: Det kan ta opptil 10 dager før e-postkommunikasjonen stopper. Du vil fortsatt motta ordrebekreftelser på e-post, uavhengig av kommunikasjonspreferansene dine.

Hvordan kan jeg avslutte abonnementet eller velge bort e-postkommunikasjon?Følg

1. Klikk på Min konto Kontoinnstillinger Preferanser Markedsføringspreferanser
    • Du må være pålogget for å få tilgang til Min konto-alternativene.
  2. Velg Nei takk for ikke lenger å motta e-postkommunikasjon.
  3. Klikk på Lagre for å lagre markedsføringspreferansene dine.

Merk: Det kan ta opptil 10 dager før e-postkommunikasjonen stopper. Du vil fortsatt motta ordrebekreftelser på e-post, uavhengig av kommunikasjonspreferansene dine.