Hvor er bestillingen min?

Når betalingen for bestillingen din er mottatt, sender vi en bestillingsbekreftelse til e-postadressen som er knyttet til VistaPrint-kontoen din. Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-postmelding med et sporingsnummer.

Du kan se bestillingsstatusen 24 timer i døgnet fra Bestillingshistorikk-siden:

1. Logg inn på VistaPrint-kontoen din.
  2. Klikk på Min konto Bestillingshistorikk og bestille på nytt.
  3. Alle bestillingene dine til dags dato vises. Se Status-feltet for å finne ut om bestillingen din er sendt. I så fall vil du også se sporingsnummeret.

Hvis noe er feil, kontakt oss, så skal vi finne ut av det.

Hvor er bestillingen min?Følg

Når betalingen for bestillingen din er mottatt, sender vi en bestillingsbekreftelse til e-postadressen som er knyttet til VistaPrint-kontoen din. Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-postmelding med et sporingsnummer.

Du kan se bestillingsstatusen 24 timer i døgnet fra Bestillingshistorikk-siden:

1. Logg inn på VistaPrint-kontoen din.
  2. Klikk på Min konto Bestillingshistorikk og bestille på nytt.
  3. Alle bestillingene dine til dags dato vises. Se Status-feltet for å finne ut om bestillingen din er sendt. I så fall vil du også se sporingsnummeret.

Hvis noe er feil, kontakt oss, så skal vi finne ut av det.