Hvordan kan jeg kansellere kontoen min?

Vi gjør alt vi kan for å gi deg best mulig service. Si gjerne fra til oss hvis du ikke er fornøyd.

Hvis du kansellerer kontoen din, mister du tilgangen til følgende:

• Kontoen, brukernavnet og passordet ditt
  • Bestillingshistorikken
  • Produkter du har designet og bilder du har lastet opp

Vi vil at du skal være fornøyd. Hvis du likevel ønsker å kansellere kontoen din, kan du kontakte oss på telefon, e-post eller chat.

Hvordan kan jeg kansellere kontoen min?Følg

Vi gjør alt vi kan for å gi deg best mulig service. Si gjerne fra til oss hvis du ikke er fornøyd.

Hvis du kansellerer kontoen din, mister du tilgangen til følgende:

• Kontoen, brukernavnet og passordet ditt
  • Bestillingshistorikken
  • Produkter du har designet og bilder du har lastet opp

Vi vil at du skal være fornøyd. Hvis du likevel ønsker å kansellere kontoen din, kan du kontakte oss på telefon, e-post eller chat.