Hvordan logger jeg meg inn på kontoen min?

1. På VistaPrint-hjemmesiden klikker du på Logg inn knappen øverst til høyre på siden.
  2. Logg inn på kontoen din ved å bruke en av følgende metoder:
    • Logg inn med e-post
      • Skriv inn e-postadressen og passordet knyttet til VistaPrint-kontoen din, og klikk på Logg inn.
    • Logg inn med Google, Facebook eller Apple
      • Klikk for å logge inn med Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din.
        ADVARSEL! Hvis du logger inn med Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din:
        • Du kan aldri tilbakestille passordet ditt, og
        • Hvis du allerede har en VistaPrint-konto med samme e-postadresse, vil alle prosjektene dine gå tapt.

Hvis du vil tilbakestille passordet ditt, klikk på Glemt passord?

For å opprette en VistaPrint-konto, klikk på Logg inn > Opprett konto.

Hvordan logger jeg meg inn på kontoen min?

1. På VistaPrint-hjemmesiden klikker du på Logg inn knappen øverst til høyre på siden.
  2. Logg inn på kontoen din ved å bruke en av følgende metoder:
    • Logg inn med e-post
      • Skriv inn e-postadressen og passordet knyttet til VistaPrint-kontoen din, og klikk på Logg inn.
    • Logg inn med Google, Facebook eller Apple
      • Klikk for å logge inn med Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din.
        ADVARSEL! Hvis du logger inn med Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din:
        • Du kan aldri tilbakestille passordet ditt, og
        • Hvis du allerede har en VistaPrint-konto med samme e-postadresse, vil alle prosjektene dine gå tapt.

Hvis du vil tilbakestille passordet ditt, klikk på Glemt passord?

For å opprette en VistaPrint-konto, klikk på Logg inn > Opprett konto.