Kan jeg få en kopi av kvitteringen min?

Vi sender deg en lenke til momsfakturaen på mail etter at bestillingen er sendt. Denne kan brukes til å be om momsrefusjon og til andre rapporteringsformål.

1. Logg inn på VistaPrint-kontoen din.
2. Klikk på Min konto > Bestillingshistorikk og bestille på nytt.
3. Alle bestillingene dine til dags dato vil bli vist. Finn den rette bestillingen.
4. Klikk på Bestillingsinformasjon.
5. Klikk på Last ned momsdokumentene dine

Kan jeg få en kopi av kvitteringen min?

Vi sender deg en lenke til momsfakturaen på mail etter at bestillingen er sendt. Denne kan brukes til å be om momsrefusjon og til andre rapporteringsformål.

1. Logg inn på VistaPrint-kontoen din.
2. Klikk på Min konto > Bestillingshistorikk og bestille på nytt.
3. Alle bestillingene dine til dags dato vil bli vist. Finn den rette bestillingen.
4. Klikk på Bestillingsinformasjon.
5. Klikk på Last ned momsdokumentene dine