Hvordan matcher jeg fargene i designet mitt?

1. Klikk på elementet (bilde, logo eller tekst) i designet ditt.
  2. Klikk på Farge i verktøylinjen. Du har to valg:
    • Kopier Hex #. Bruk dette tallet når du spesifiserer fargen på andre elementer i designet.
    • Bruk Eyedropper-fargeverktøyet for å velge en farge i designet og bruke den på et element i designet ditt.

Hvordan matcher jeg fargene i designet mitt?Følg

1. Klikk på elementet (bilde, logo eller tekst) i designet ditt.
  2. Klikk på Farge i verktøylinjen. Du har to valg:
    • Kopier Hex #. Bruk dette tallet når du spesifiserer fargen på andre elementer i designet.
    • Bruk Eyedropper-fargeverktøyet for å velge en farge i designet og bruke den på et element i designet ditt.