Hvordan endrer eller nullstiller jeg passordet mitt?

Hvis du kjenner passordet ditt og ønsker å endre det:

1. På nettstedet til VistaPrint klikker du på Logg inn øverst til høyre på siden.
  2. Klikk på Min konto > Kontoinnstillinger > Sikkerhet.
  3. I Passord-delen, klikk på Endre.
  4. Skriv det nye passordet ditt i tekstboksen.
    • Pass på at du følger passordkravene.
  5. Klikk på Lagre.

Hvis du IKKE kjenner passordet ditt og ønsker å nullstille det:

1. På nettstedet til VistaPrint klikker du på Logg inn øverst til høyre på siden.
  2. Klikk på Glemt passord? under Logg inn med e-post.
  3. Skriv e-postadressen din i tekstboksen og klikk Send e-post.
  4. Se etter en e-post fra VistaPrint med emnet «Fullfør tilbakestillingen av VistaPrint-passordet ditt
    Hvis du ikke mottar e-posten med lenken for å tilbakestille passordet ditt med én gang, bør du sjekke søppelpostmappen din (og eventuelt legge oss til i listen over godkjente mottakere no-reply@vistaprint.com slik at du mottar fremtidige e-poster fra oss.).
  5. Følg instruksjonene for å endre passordet ditt.

Merk: Hvis du har logget inn på nettstedet ved hjelp av Apple-, Google- eller Facebook-kontoen din, må du gå til siden for tilbakestilling av passord på disse plattformene og tilbakestille passordene derfra.

Hvordan endrer eller nullstiller jeg passordet mitt?Følg

Hvis du kjenner passordet ditt og ønsker å endre det:

1. På nettstedet til VistaPrint klikker du på Logg inn øverst til høyre på siden.
  2. Klikk på Min konto > Kontoinnstillinger > Sikkerhet.
  3. I Passord-delen, klikk på Endre.
  4. Skriv det nye passordet ditt i tekstboksen.
    • Pass på at du følger passordkravene.
  5. Klikk på Lagre.

Hvis du IKKE kjenner passordet ditt og ønsker å nullstille det:

1. På nettstedet til VistaPrint klikker du på Logg inn øverst til høyre på siden.
  2. Klikk på Glemt passord? under Logg inn med e-post.
  3. Skriv e-postadressen din i tekstboksen og klikk Send e-post.
  4. Se etter en e-post fra VistaPrint med emnet «Fullfør tilbakestillingen av VistaPrint-passordet ditt
    Hvis du ikke mottar e-posten med lenken for å tilbakestille passordet ditt med én gang, bør du sjekke søppelpostmappen din (og eventuelt legge oss til i listen over godkjente mottakere no-reply@vistaprint.com slik at du mottar fremtidige e-poster fra oss.).
  5. Følg instruksjonene for å endre passordet ditt.

Merk: Hvis du har logget inn på nettstedet ved hjelp av Apple-, Google- eller Facebook-kontoen din, må du gå til siden for tilbakestilling av passord på disse plattformene og tilbakestille passordene derfra.