Kan jeg slette bilder fra tidligere opplastinger eller bestillingshistorikken?

Ja, du kan selv slette opplastede bilder og dokumenter. Denne handlingen vil også slette miniatyrbildet av det endelige produktet som er knyttet til bildet eller dokumentet fra bestillingshistorikken.

Dette er permanente endringer som ikke kan angres.

1. Logg inn på kundekontoen din .
  2. Klikk på Min konto > Mine opplastinger.
  3. Klikk på bildet du vil slette.
  4. Bekreft sletting med "Slett"
Når bildet eller dokumentet er slettet, kan du ikke lenger redigere eller bestille produkter med disse bildene eller dokumentene på nytt. Hvis du vil bestille noen av disse produktene igjen, må du designe dem på nytt.

Kan jeg slette bilder fra tidligere opplastinger eller bestillingshistorikken?Følg

Ja, du kan selv slette opplastede bilder og dokumenter. Denne handlingen vil også slette miniatyrbildet av det endelige produktet som er knyttet til bildet eller dokumentet fra bestillingshistorikken.

Dette er permanente endringer som ikke kan angres.

1. Logg inn på kundekontoen din .
  2. Klikk på Min konto > Mine opplastinger.
  3. Klikk på bildet du vil slette.
  4. Bekreft sletting med "Slett"
Når bildet eller dokumentet er slettet, kan du ikke lenger redigere eller bestille produkter med disse bildene eller dokumentene på nytt. Hvis du vil bestille noen av disse produktene igjen, må du designe dem på nytt.