Kan jeg endre samtykkepreferansene mine for informasjonskapsler?

Merk: Preferanser for informasjonskapsler må angis på hver nettleser og/eller enhet som brukes for å få tilgang til VistaPrint-hjemmesiden. Hvis du sletter informasjonskapslene dine, vil du bli bedt om å tilbakestille innstillingene dine neste gang du besøker siden vår.

Hvis du ikke har angitt noen preferanser for informasjonskapsler, vil du bli bedt om å gjøre det når du besøker hjemmesiden vår gjennom et popover-vindu eller banner nederst på skjermen:

Du kan også administrere preferansene dine for informasjonskapsler via Min konto:
Min konto > Kontoinnstillinger > Innstillinger for informasjonskapsler > Administrere

Merk: VistaPrints regler for informasjonskapsler finnes på siden Regler for personvern og informasjonskapsler (cookies).

Nøkkelord: informasjonskapsler cookies

Kan jeg endre samtykkepreferansene mine for informasjonskapsler?

Merk: Preferanser for informasjonskapsler må angis på hver nettleser og/eller enhet som brukes for å få tilgang til VistaPrint-hjemmesiden. Hvis du sletter informasjonskapslene dine, vil du bli bedt om å tilbakestille innstillingene dine neste gang du besøker siden vår.

Hvis du ikke har angitt noen preferanser for informasjonskapsler, vil du bli bedt om å gjøre det når du besøker hjemmesiden vår gjennom et popover-vindu eller banner nederst på skjermen:

Du kan også administrere preferansene dine for informasjonskapsler via Min konto:
Min konto > Kontoinnstillinger > Innstillinger for informasjonskapsler > Administrere

Merk: VistaPrints regler for informasjonskapsler finnes på siden Regler for personvern og informasjonskapsler (cookies).

Nøkkelord: informasjonskapsler cookies