Jeg får en feilmelding når jeg prøver å logge inn. Hva gjør jeg?

Feil kan være frustrerende, men de gir oss også ledetråder om hva som er galt. La oss finne ut hvilken feilmelding du ser:

«Feil e-postadresse eller passord»

Denne feilen vises når du prøver å logge inn med en e-postadresse vi ikke har registrert, eller når passordet som er koblet til e-postadressen er feil.

• Prøv å logge inn med en annen e-postadresse.
  • Passord skiller mellom store og små bokstaver, så sørg for at Caps Lock og/eller Number Lock på tastaturet ikke er slått på når du skriver inn passordet.
  • Alternativt, kan du nullstille passordet ditt.

«Brukeren eksisterer allerede»

Denne feilen vises når du prøver å opprette en ny konto ved å bruke en e-postadresse vi allerede har registrert. Kun én konto kan opprettes per e-postadresse.

• Prøv å logge inn istedet for å opprette en ny konto.

Jeg får en feilmelding når jeg prøver å logge inn. Hva gjør jeg?Følg

Feil kan være frustrerende, men de gir oss også ledetråder om hva som er galt. La oss finne ut hvilken feilmelding du ser:

«Feil e-postadresse eller passord»

Denne feilen vises når du prøver å logge inn med en e-postadresse vi ikke har registrert, eller når passordet som er koblet til e-postadressen er feil.

• Prøv å logge inn med en annen e-postadresse.
  • Passord skiller mellom store og små bokstaver, så sørg for at Caps Lock og/eller Number Lock på tastaturet ikke er slått på når du skriver inn passordet.
  • Alternativt, kan du nullstille passordet ditt.

«Brukeren eksisterer allerede»

Denne feilen vises når du prøver å opprette en ny konto ved å bruke en e-postadresse vi allerede har registrert. Kun én konto kan opprettes per e-postadresse.

• Prøv å logge inn istedet for å opprette en ny konto.